Συνάντηση Tρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 6:00 μ.μ. στην Αθήνα-Πνύκα

Σεπ 6, 2021 | Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση

Tρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 6:00 μ.μ. στην Αθήνα-Πνύκα

Πρώτη συνάντηση της Αθήνας στον λόφο της Πνύκας με τον κ. Γεώργιο Παύλο.

Καλούμε όλους τους φίλους του Δικτύου Ελληνισμού που θέλουν να συνεργαστούν
Για το μέλλον της Ελλάδος να παρευρεθούν στην ζωντανή αυτή συνάντηση μας στην Αθήνα
Θα γίνει ενημέρωση από μέλη του ΔΕ και της Αλήθειας για τα πεπραγμένα τον τελευταίο καιρό

Και θα σχεδιαστούν τα επόμενα.

Θα σας περιμένουμε!

 

_____________________

Επείγουσα Ανακοίνωση για όλους τους εργαζόμενους

Αγαπητοί φίλοι και αδέρφια μας Έλληνες και Ελληνίδες

Όσοι θέλετε να αντισταθείτε στα μέτρα εναντίον σας από τους

εργοδότες σας και την πολιτεία μπορείτε από αύριο να επιδώσετε

Στους εργοδότες σας και στους προϊσταμένους σας

το Κείμενο Με τον τίτλο Υπόμνημα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα

του Δικτύου Ελληνισμού.

Αναφορές – Καταγγελίες

Μπορείτε επίσης να επισυνάπτετε και τα κείμενα αναφορών

αναλόγως εάν είστε δημοσίου η ιδιωτικού δικαίου.

Επίσης να επιδοθείτε επισυναπτόμενα και την επιστημονική

τεκμηρίωση-περιγραφή που βρίσκονται επίσης στο ίδιο μέρος. 

Έτσι οι προϊστάμενοι σας θα έχουν πλήρη ενημέρωση πριν

εκδώσουν την απόφαση αναστολής της εργασίας σας και δεν θα

μπορούν να πουν πως δεν γνώριζαν όταν προχωρήσουμε σε

αγωγές και οποία άλλη μορφή νομικής η και ποινικής διεκδίκησης.

Οπωσδήποτε να ζητάτε αριθμό πρωτοκόλου η αν αυτό δεν γίνετε

δεκτό να το υποβάλλετε ψηφιακά από το email σας.                             

Έτσι θα έχετε πλήρη απόδειξη πως τους ενημερώσατε

 _________________________________

 

Επείγουσα ενημέρωση όλων των Ελλήνων  για το εξελισσόμενο  ιατρογενές                   

έγκλημα και την ιατρική γενοκτονία των Ελλήνων. 

  

«Σαφώς ζούμε το πιο φρικιαστικό παγκόσμιο και ανθρωποκτόνο πείραμα. Διότι σαφώς δεν δημιουργήθηκαν τα εμβόλια για τον κορωνοϊό αλλά ο κορωνοϊός για τα εμβόλια. Ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε για τα γενετικά mRNA εμβόλια. Τα δε εμβόλια δημιουργήθηκαν για την επανεκίνηση της ιστορίας με μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και για τον μετανθρωπισμό, και τον πλήρη έλεγχο, σωματικό ψυχικό πνευματικό όλων των ανθρώπων.

Δηλαδή την πλήρη κατάργηση της Δημοκρατίας και την φυλάκιση και επιτήρηση των ανθρώπων σε διεθνή φυλακή ελεγχόμενη από την παγκόσμια Νεα Τάξη. Ήδη οι θάνατοι στους εμβολιασμένους έχουν πεταχτεί στα ύψη όπως δείχνουν τα στατιστικά δεδομένα».   

 

Όταν διεθνούς κύρους επιστήμονες όπως ο Γάλος Νομπελίστας Ιολόγος Μοντανιέ, ή ο Γερμανός Ταϊλανδός καθηγητής ιολογίας Μπακτί μας λένε πως μετά την Τρίτη δόση των γενετικών εμβολίων  θα μαζεύουμε τους νεκρούς από τους δρόμους, ή ότι είναι ηλίθιοι οι γιατροί που παροτρύνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, τότε είμαστε ανόητοι να πιστεύουμε μια εγκληματική ομάδα πολιτικών και λοιμοξιωλόγων η όσων άλλων που είναι τα καλοπληρωμένα φερέφωνα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, (NWO).

Έλληνες επιστήμονες που υπογράφουν το ακόλουθο κείμενο προειδοποιούν επίσης όλο τον ελληνικό λαό να μην πιστεύει τα καλώς πληρωμένα ΜΜΕ για  διασπορά ψευδών ειδήσεων,  φόβου και πανικού και να προστατεύσουν τους ίδιους και τα παιδιά τους από ένα σύγχρονο ιατρικό φονικό όπλο. Επιπλέον να κινηθούν νομικά εναντίον του Εγκληματικού αυτού κατεστημένου βάσει των οδηγιών εδώ

https://www.diktyoellinismou.gr/minitirios-ep-perigraphi/   

όπου περιγράφεται η ελληνική δίκη Νυρεμβέργης 2.

 

 Ως επιστήμονες είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό αλλά και τις δικαστικές και όσες άλλες κρατικές αρχές, καθώς δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες και θεσμούς, για τους κινδύνους που εγκυμονούν τα υποχρεωτικά εμβόλια και οι λοιπές ιατρικές πράξεις εναντίον της δημόσιας υγείας και της ζωής των συνανθρώπων μας. Ευχόμεθα ως άνθρωποι, οι επιστημονικές προβλέψεις της αμερόληπτης επιστήμης, που παρουσιάζονται εδώ https://www.diktyoellinismou.gr/porisma/και εδώ

https://www.diktyoellinismou.gr/epistimoniki-perigraphi/

διεξοδικά, να μην επαληθευθούν.

Όμως τα δεδομένα και οι επιστημονικές προβλέψεις, μας οδηγούν να πούμε με τον πιο εμφατικό επιστημονικό λόγο ότι η επιστήμη και η λογική απαιτούν να διακοπεί τώρα αμέσως το συνεχιζόμενο εφιαλτικό και εγκληματικό αυτό πείραμα εναντίον της ανθρωπότητας πριν θρηνήσουμε εκατόμβες θανάτων αθώων ανθρωπίνων πλασμάτων, που εμπιστεύθηκαν τις κυβερνήσεις και τους συμβούλους των. Διότι σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, πρώτη αιτία των βραχυπρόθεσμων προβλεπόμενων  θανάτων των εμβολιασμένων θα είναι λόγω της τοξικότητας της Spike πρωτεΐνης του εμβολίου. Σε αυτή την άμεση τοξικότητα υπάγονται οι θρομβώσεις λόγω απευθείας δράσης της σε αιμοπετάλια, ενδοθήλιο των αγγείων κλπ.

Η δεύτερη αιτία θα είναι λόγω του φαινομένου της ADE το οποίο δεν έχει αποκλειστεί από τις κατασκευάστριες εταιρείες ως θα όφειλαν. Η τρίτη αιτία θα είναι λόγω προβλεπόμενων νευροεκφυλιστικών  ασθενειών, όπως Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον, prion. Συγκεκριμένα, η παροδική κατάτμηση της πρωτεΐνης σε μικρότερα τμήματα θα οδηγήσει στην απόθεσή της σε διάφορες περιοχές του σώματος με απρόβλεπτες συνέπειες. Η πρωτεΐνη αυτή θα οδηγήσει με μεγάλη πιθανότητα σε μια σειρά από αυτοάνοσα.

Θα διεγερθούν μηχανισμοί αυτοανοσίας όπως είναι για παράδειγμα τα αντι-PF4 αντισώματα που διεγείρονται κατά τις θρομβώσεις. Θα έχουμε επίσης με μεγάλη πιθανότητα  αύξηση της καρκινογένεσης ενώ η παρουσία της Spike στα γεννητικά όργανα θα αυξήσει τις στειρώσεις. Το mRNA του εμβολίου δείχνει να ενσωματώνεται στο γενετικό υλικό των ανθρώπινων κυττάρων με αποτέλεσμα να έχουμε νέο κύκλο διέγερσης αυτοανοσίας αλλά και μεταβίβαση άγνωστων γενετικών χαρακτηριστικών στις επόμενες γενιές.

Τα δεδομένα αυτά δείχνουν σε κάθε νοήμονα άνθρωπο πως θα πρέπει να σταματήσουν άμεσα οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και να προωθηθούν τα υπάρχοντα φάρμακα τα οποία σαφώς θεραπεύουν αποτελεσματικά, όπως δείχνουν  οι μελέτες πολλών επιστημόνων Ελλήνων και ξένων, μεταξύ των οποίων και του καθηγητού Κωνσταντίνου Πουλά. Επίσης να εφαρμοστούν ιατρικά πρωτόκολλα όπως αυτά της κλινικής του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα και του διευθυντού της, Λεωνίδα Στέλλα, που απεδείχθησαν σωτήρια.

Επίσης, θα πρέπει από το καλοκαίρι να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες πολίτες για τους τρόπους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα του κλινικού διαιτολόγου Αντώνη Πουλτουρτζίδη και άλλων.

Τέλος, θα πρέπει να σχεδιαστούν άμεσα ιατρικά πρωτόκολλα στήριξης των εμβολιασμένων οι οποίοι όπως δείχνουν τα στατιστικά δεδομένα που παρουσιάζονται ακολούθως ευρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο.

-Κωνσταντίνος Πουλάς, Αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας, Πανεπιστήμιο Πατρών

-Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, καθηγητής Ιατρικής Σχολής, πανεπιστήμιο Κύπρου

-Σάκης Καλογερίδης, Μοριακός Βιολόγος ερευνητής στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο

-Παναγιώτης Παπαγιαννάκης Κλινικός Γιατρός, Γαστρεντερολόγος Ιπποκράτειο   Νοσοκομείο

-Αλέξανδρος Βασσαράς, Δρ. Ανοσολογίας, Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

-Μαριάνα Ευαγγέλου, Δρ. Βιοχημείας, ερευνήτρια

-Γιώργος Παύλος, καθηγητής Φυσικής και φιλοσοφίας ΔΠΘ

 ______________________________________________________________________________________

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ

Η ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ. έχει συντάξει μία ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ κατά παντός υπευθύνου, η οποία έχει ήδη κατατεθεί στην εισαγγελία της Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενη από επιστημονικό πόρισμα και από τις 58.000 υπογραφές κατά των υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων (τις οποίες έχει συγκεντρώσει το Δίκτυο Ελληνισμού και έχει πιστοποιήσει ως αυθεντικές μέσω συμβολαιογράφου).

Καλούνται όσοι πολίτες επιθυμούν να καταθέσουν την ίδια μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του νομού τους, ει δυνατόν, ομαδικά.

Ακολουθούν οδηγίες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

– Καλείστε να συμμετάσχετε όσοι περισσότεροι μπορείτε.

– Κατεβάζετε το υπόδειγμα της μηνυτήριας αναφοράς που έχουμε αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας  https://www.diktyoellinismou.gr/minitirios-ep-perigraphi/  μαζί με την ένορκη βεβαίωση, το επιστημονικό πόρισμα και την εξουσιοδότηση προς δικηγόρο της περιοχής.

– Η υποβολή μπορεί να γίνει:

  α) Από έναν ή περισσότερους Έλληνες πολίτες που παρουσιάζονται αυτοπροσώπως        στην εισαγγελία

  β) Εξουσιοδοτώντας έναν δικηγόρο

  γ) Εξουσιοδοτώντας έναν  συμπολίτη σας (στην περίπτωση του συμπολίτη, χρειάζεται        να μεταβείτε στα ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής).

– Γράφετε όλα τα ονόματα των συμμετεχόντων και τα απαιτούμενα στοιχεία σας στο υπόδειγμα της μηνυτήριας αναφοράς.

– Η επίδοση κάλο είναι να γίνει και προς την εισαγγελία και προς την αστυνομία.

– Αν ζητηθεί από το δικηγόρο κάποιο τίμημα, μπορεί να επικοινωνήσει με την ΕΛΔΔΙΕΣ για την κάλυψη των εξόδων.

– Για την επίδοση δεν απαιτείται κάποιο παράβολο.

– Παρόλο που τα δικαστήρια θα είναι κλειστά για εκδικάσεις από τις 1/8 μέχρι τις 15/9, υπάρχει όμως εισαγγελέας υπηρεσίας και οι επιδόσεις μπορούν να γίνουν κανονικά.

– Αν κάποιος που θα κάνει την επίδοση του ζητηθεί η χρήση μάσκας για την είσοδό του στο δικαστικό μέγαρο, μπορεί να ζητήσει να καλεστεί ο κλητήρας για να γίνει η επίδοση εκτός κτιρίου.

– Αν επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή με μέλη του Δικτύου Ελληνισμού της περιοχής σας ή για οποιαδήποτε άλλη απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Δίκτυο Ελληνισμού, 6907586398 ή με email με την ΕΛΔΔΙΕΣ, eddes@diktyoellinismou.gr.

– Επικοινωνήστε και διαδώστε αυτό το μήνυμα σε μέλη και μη του Δικτύου Ελληνισμού για να συμμετάσχουν στην προσπάθεια.

______________________________

Εθνικό Συμβούλιο Ενότητας του Ελληνισμού και Πολιτικής Αντίστασης

 

(Μια πρόταση του Δικτύου Ελληνισμού προς τον ευγενή κόσμο της Ελλάδος και των απανταχού Ελλήνων).

   

Μετά τη δολοφονία του κυβερνήτη Καποδίστρια, εγκαθίσταται στην Ελλάδα η φεουδαρχική, μονοπρόσωπη, αρχηγική, δογματική και αυταρχική κομματοκρατία, φορέας Υποτέλειας, Ξενοκρατίας και Μισελληνισμού. Το 1821 μένει ακόμα  ανολοκλήρωτο, ενώ έχει εκλείψει σε πολιτικό επίπεδο μια εθνική στρατηγική και ένα πολιτικό όραμα του νεοελληνισμού. Η Ελλάδα, μετά την Οθωμανική κατοχή, δια των ανθελληνικών και δυτικότροπων κομματικών ιδεολογιών και πρακτικών  πέρασε στην  κατοχή των ξένων κέντρων και δυνάμεων εξαιτίας του κομματικού φατριασμού,  αρχηγισμού και ανταγωνισμού.

Τελική και τραγική κατάληξη της κομματικής φεουδαρχίας και του αρχηγικού κομματικού νεοραγιαδιασμού,  μετά την Μικρασιατική καταστροφή, τον εμφύλιο και την επταετή δικτατορία, είναι η σημερινή πολυ-διάλυση του ελληνικού κράτους και του ελληνισμού. Τραπεζική φούσκα, οικονομική κατάρρευση και φτωχοποίηση των Ελλήνων,  μνημόνια και πλήρης παραχώρηση  των Ελληνικών εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, Ασιατικός και Ισλαμικός  νεοαποικισμός της Ελλάδος, δημογραφική κατάρρευση και αντικατάσταση των Ελλήνων με άλλους λαούς και τέλος, η ψευδοεπιδημία με την  κρατικά επιβαλλόμενη ιατρογενή γενοκτονία των Ελλήνων και τον υποχρεωτικό και καθολικό εμβολιασμό του ελληνικού λαού . 

Όλα αυτά μας οδηγούν στην επείγουσα ανάγκη ίδρυση ενός Εθνικού Συμβουλίου, το οποίο θα επανιδρύσει την Ελληνική πολιτεία και την Ελληνική Δημοκρατία ως φυσική και αυθεντική συνέχεια του διαχρονικού Οικουμενικού Ελληνισμού και επανίδρυση με νέους όρους της Ορθόδοξης Ρωμανίας.

Βάσει όλων αυτών, στόχος μας είναι η δημιουργία μιας όντως Νέας Ελληνικής και συγχρόνως Οικουμενικής και Παγκόσμιας Εποχής, όπου ο άνθρωπος ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής, θρησκείας και κατάστασης θα είναι το Κέντρο και ο σκοπός της πολιτικής ζωής και όχι το μέσο.    

Επείγει η Πολιτική Ενότητα του ελληνικού λαού στα πλαίσια μιας καινοτομικής βαθιάς εθνικής στρατηγικής που απορρέει από όλο τον Διαχρονικό μας Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Ορθόδοξο Πολιτισμό.  

Επείγει να φύγουμε από το εθνοκτόνο ΕΓΩ και να μεταφερθούμε στην όντως περιοχή του Σωτήριου ΕΜΕΙΣ. Ασκούμε και υποτάσσουμε το πολιτικό, συναισθηματικό ψυχολογικό και όποιο άλλο εγώ μας, στο ανιδιοτελές, συνεργατικό, συμβιωτικό και όντως κοινοτικό και Δημοκρατικό πνεύμα.

Η όλη εξουσία μεταφέρεται από τον μάγο αρχηγό και τον μονοπρόσωπο κομματικό αρχηγό στο Εθνικό Συμβούλιο και δια αυτού κυριολεκτικά σε όλο τον λαό.

Καταργούμε στην πολιτική σκέψη και πράξη το παπικό αλάθητο και τον μάγο αρχηγό.  Ενεργοποιούμε την κοινοτική, προσωποκεντρική, συνοδική και αμερόληπτη ορθολογικότητα της Ορθόδοξης Ανατολής και τον κοινοτισμό της ιστορικής και διαχρονικής Ρωμανίας.

Επιστρέφουμε στον αρχέτυπο της άμεσης δημοκρατίας της Εκκλησίας του Δήμου. Ξεριζώνουμε τη φεουδαρχική και αποικιοκρατική εξάρτηση και κομματική ξενοκρατία. Αναδεικνύουμε πολιτικά τον αυθεντικά Ελληνικό, τον αυθεντικά Ευρωπαϊκό και αυθεντικά Ρωμαίηκο και προσωποκεντρικό κοινοτισμό. Εισάγουμε την απροσποίητη πολιτική και κοινωνική ισότητα.

Δημιουργούμε σε όλη την Ελλάδα και την Ομογένεια τοπικά εθνικά συμβούλια, σε πλήρη συνεργασία και ομοιότητα προς το Κεντρικό Εθνικό Συμβούλιο (ΚΕΘ).

Καταργούμε τον άρρωστο και ελεγχόμενο κομματικό  αρχηγισμό. Καταργούμε τη μονοπρόσωπη και φεουδαρχική πολιτειολογία που εθίζει τους ανθρώπους στην κοινωνική-πολιτική δουλεία και στον πολιτικό ραγιαδισμό.

Καταργούμε τις ανταγωνιστικές ψηφοφορίες που διασπούν και διαιρούν τους ανθρώπους.

Δημιουργούμε αμερόληπτες επιστημονικές και διεπιστημονικές επιτροπές, που σχεδιάζουν όλους τους τομείς της πολιτείας. Δικαιοσύνη, Παιδεία, Εκκλησία, Οικονομία, Υγεία, Διεθνείς Σχέσεις, Άμυνα, Πολιτισμός κλπ.

Καλούμε όλο τον ελληνικό λαό και όλο τον Ελληνισμό σε μια πρωτόγνωρη και καινοτομική ενότητα μέσω του ΚΕΘ και διαφανή συνεργασία, για να επανεγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα η Δημοκρατία και το Σύνταγμα και να επανιδρυθεί η Ελληνική Πολιτεία ως παγκόσμιο και οικουμενικό παράδειγμα ανθρωπιάς κοινωνικής-πολιτικής ισότητας  και Δημοκρατίας. 

____________________________________________________

                                                     ΑΛΗΘΕΙΑ

                                Ελληνική και Ορθόδοξη Πολιτειολογία

                                             Πολιτική Διακήρυξη

Πολιτειακή Πρόταση “Αλήθεια”

 

   Χρώμεθα γὰρ πολιτείᾳ οὐ ζηλούσῃ τοὺς τῶν πέλας νόμους, παράδειγμα δὲ μᾶλλον αὐτοὶ ὄντες τισὶν ἢ μιμούμενοι ἑτέρους. καὶ ὄνομα μὲν διὰ τὸ μὴ ἐς ὀλίγους ἀλλ᾽ ἐς πλείονας οἰκεῖν δημοκρατία κέκληται· μέτεστι δὲ κατὰ μὲν τοὺς νόμους πρὸς τὰ ἴδια διάφορα πᾶσι τὸ ἴσον, κατὰ δὲ τὴν ἀξίωσιν, ὡς ἕκαστος ἔν τῳ εὐδοκιμεῖ, οὐκ ἀπὸ μέρους τὸ πλέον ἐς τὰ κοινὰ ἢ ἀπ᾽ ἀρετῆς προτιμᾶται, οὐδ᾽ αὖ κατὰ πενίαν, ἔχων γέ τι ἀγαθὸν δρᾶσαι τὴν πόλιν, ἀξιώματος ἀφανείᾳ κεκώλυται.

(Θουκυδίδου Ιστορίαι, 2.37.1)

      (Το πολίτευμα που έχομε σε τίποτε δεν αντιγράφει τα ξένα πολιτεύματα. Αντίθετα, είμαστε πολύ περισσότερο εμείς παράδειγμα για τους άλλους παρά μιμητές τους. Το πολίτευμά μας λέγεται Δημοκρατία, επειδή την εξουσία δεν την ασκούν λίγοι πολίτες, αλλά όλος ο λαός. Όλοι οι πολίτες είναι ίσοι μπροστά στο νόμο για τις ιδιωτικές τους διαφορές. Για τα δημόσια αξιώματα προτιμώνται εκείνοι που είναι ικανοί και τα αξίζουν και όχι εκείνοι που ανήκουν σε μια ορισμένη τάξη. Κανείς, αν τύχει και δεν έχει κοινωνική θέση ή αν είναι φτωχός, δεν εμποδίζεται γι᾽ αυτό να υπηρετήσει την πολιτεία, αν έχει κάτι άξιο να προσφέρει ) .

Περιεχόμενα

ΑΛΗΘΕΙΑ………………………………………………………………………………………… 1

Πρόλογος………………………………………………………………………………………… 4

Κεφάλαιο  Α΄…………………………………………………………………………………… 7

Στόχοι και σκοποί της ΑΛΗΘΕΙΑΣ……………………………………………………… 7

Ποιά η ευθύνη των χριστιανών για την πολιτική διάλυση της Ελλάδας;… 12

Ποιός ο υγιής τύπος πολιτικού ή όποιου άλλου ανθρώπου, Έλληνα και Χριστιανού Ορθόδοξου; 14

Υπάρχει επιστροφή από την παρούσα εθνική και παγκόσμια πνευματική πολιτιστική καταστροφή και απειλή ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου;…………………………………………………….. 15

Είναι δυνατόν να εξανθρωπιστεί και να εκπολιτιστεί ο πολιτικά εκβαρβαρισμένος  κόσμος ;… 16

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι πως αν δεν είναι αδύνατον , σίγουρα τούτο  είναι δύσκολο. 16

Τι σημαίνει ο όρος Ελληνική και Ορθόδοξη Πολιτειολογία;……………………. 17

Κεφάλαιο   Β΄……………………………………………………………………………………….. 20

Εθνικό Συμβούλιο για την Ενότητα του Απανταχού Ελληνισμού………………… 20

Εισαγωγή……………………………………………………………………………………………… 20

Τι πρέπει να κάνουμε επειγόντως;…………………………………………………………………………………… 21

Τι είναι και τι επιδιώκει το προτεινόμενο εδώ Εθνικό Συμβούλιο;………………………………………. 22

Γιατί η πολιτική προδίδει τον λαό; Γιατί τα μικρά κόμματα αποτυχαίνουν συνεχώς;……… 22

Ποιοί οι βασικοί στόχοι  του προτεινόμενου Εθνικού Συμβουλίου;……………………………………. 23

Πώς κόβεται ο γόρδιος δεσμός της πολιτικής διαφθοράς και της πολιτικής διαπλοκής και πώς σπάει ο φαύλος κύκλος της φεουδαρχικής κομματικής πολιτικής-πολιτειολογίας ;…………………………… 24

Πού έγκειται το σύγχρονο ελληνικό πρόβλημα και λάθος;………………………………………. 25

Ανοικτή Πολιτειολογία ως η όντως Δημοκρατία………………………………………………….. 25

Συμπέρασμα…………………………………………………………………………………………………………………. 27

Κεφάλαιο    Γ΄………………………………………………………………………………………………………………. 28

Επανίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας-Πολιτείας……………………………………………………………… 28

Ανάγκη Υπερκομματικής Πολιτικής Ένωσης των Ελλήνων για να σωθούν η      Ελλάδα και η  Δημοκρατία………………………………………………………………………………………………………………….. 28

Διαπιστώσεις………………………………………………………………………………………………………………… 29

Θεμελιώδης Πρόταση Πολιτικής Ενότητας και Συνεργασίας……………………………………………… 32

Πολιτικές Θέσεις του κινήματος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και Επανίδρυση της        Ελληνικής Δημοκρατίας.   33

Τι κάνουμε τώρα ως Έλληνες;………………………………………………………………………………………… 34

Αντί Επιλόγου………………………………………………………………………………………………………………. 37

ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ………………………………………………………………………………………………………… 37

Παράρτημα………………………………………………………………………………………………………………………. 39

Φιλοσοφική , Ιστορική  και Θεολογική  τεκμηρίωση των αρχών της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ………………. 39

 

Παρακαλοῦμε, διαδῶστε καί κοινοποιεῖστε

________

Εὐχαριστοῦμε πολύ

______

A. Σύνδεση μέσω YouTube 4

Γιά σύνδεση μέσω YouTube, πιέστε τoν παρακάτω σύνδεσμο

ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ YOUTUBE 4

B. Σύνδεση μέσω Facebook

Γιά σύνδεση μέσω Facebook, πιέστε τoν παρακάτω σύνδεσμο

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ FACEBOOK

Γ. Σύνδεση μέσω Τwitch

Γιά σύνδεση μέσω Τwitch, πιέστε τoν παρακάτω σύνδεσμο

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ TWITCH

Ανακοινώσεις

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Άρθρα

16ον Μάθημα Ε.Ρ.Ο.Σ. Ἑλληνικό–Ρωμαίικο καὶ Ὀρθόδοξο Σχολεῖο. Τί σημαίνει τό 1821 γιά τούς Ἕλληνες καί γιά ὅλη τήν ἀνθρωπότητα;   Γιατί οἱ Ἐλληνες δέν πρέπει νά ξεχνοῦν τήν ἱστορία τους;   Γιατί εἶναι ἁμαρτία νά ξεχνᾶς.  Τρίτη, 26 Mαρτίου 2024 καὶ κάθε Τρίτη 9:00 μ.μ.:

16ον Μάθημα Ε.Ρ.Ο.Σ. Ἑλληνικό–Ρωμαίικο καὶ Ὀρθόδοξο Σχολεῖο. Τί σημαίνει τό 1821 γιά τούς Ἕλληνες καί γιά ὅλη τήν ἀνθρωπότητα; Γιατί οἱ Ἐλληνες δέν πρέπει νά ξεχνοῦν τήν ἱστορία τους; Γιατί εἶναι ἁμαρτία νά ξεχνᾶς. Τρίτη, 26 Mαρτίου 2024 καὶ κάθε Τρίτη 9:00 μ.μ.:

                                                            Μαθήματα στὸ διαδικτυακὸ Σχολεῖο...

Ἀφιέρωμα στό 1821    Τί σημαίνει τό 1821 γιά τούς Ἕλληνες καί γιά ὅλη τήν ἀνθρωπότητα.   Γιατί οἱ Ἐλληνες δέν πρέπει νά ξεχνοῦν τήν ἱστορία τους;   Γιατί εἶναι ἁμαρτία νά ξεχνᾶς. Δευτέρα 25η Μαρτίου 2024 9:00 μ.μ.

Ἀφιέρωμα στό 1821 Τί σημαίνει τό 1821 γιά τούς Ἕλληνες καί γιά ὅλη τήν ἀνθρωπότητα. Γιατί οἱ Ἐλληνες δέν πρέπει νά ξεχνοῦν τήν ἱστορία τους; Γιατί εἶναι ἁμαρτία νά ξεχνᾶς. Δευτέρα 25η Μαρτίου 2024 9:00 μ.μ.

Δευτέρα, 25η Μαρτίου 2024, 9:00 μ.μ. Ἀφιέρωμα στό 1821 Τί σημαίνει τό 1821 γιά τούς Ἕλληνες καί...