Τι ειναι η ακαδημια στηριξης

Διαβάστε το PDF

20 χρόνια Ταμιείον Θράκης 

παρουσιαση εργων ταμιειου θρακησ: 1994-2000

Διαβάστε το PDF

παρουσιαση εργων ταμιειου θρακησ & ν.ε.π.α.σ.: 2000-2012

Διαβάστε το PDF

Δημογραφια Επιστημη Τεχνολογια Πολιτισμος Αναπτυξη

Διαβάστε το PDF

διεθνη σχολεια αλλοδαπων

Διαβάστε το PDF (Αγγλικά)

ε

Ακαδημία Στήριξης Ελληνισμού

Η Ακαδημία στήριξης του Ελληνισμού είναι μια σύγχρονη πρόταση μετά τις πρόσφατες και καταστροφικές εξελίξεις στην Ελλάδα, αφότου οι ελληνικές κυβερνήσεις επέβαλλαν δολοφονικά και εθνοκτόνα Μνημόνια, Συνθήκη Πρεσπών, φτωχοποίηση και διωγμό των Ελλήνων από την Ελλάδα, εποικισμό με μουσουλμανικούς λαούς και ισλαμοποίηση της Ελλάδος, κατάργηση του Ελληνικού και Ορθόδοξου πολιτισμού. Στόχος της Ακαδημίας είναι η συνεργασία όλων των Ελλήνων στην Ελλάδα και στην Ομογένεια για πραγματοποίηση δράσεων στην Ελλάδα όσον αφορά την Δημογραφία την παιδεία την επιχειρηματικότητα και την επιστήμη έρευνα τεχνολογία.

Η Ακαδημία αποτελεί την φυσική εξέλιξη του Ταμιείου Θράκης (ΤΘ).
Το Ταμιείον Θράκης αποτέλεσε ένα άριστο εργαστήριο διάδοσης της Ελληνικής γλώσσας και του Ελληνικού πολιτισμού μέσα στην Ελλάδα και στον διεθνή χώρο.
Η βασική φιλοσοφία του ΤΘ αποσκοπούσε:
Α) στην ενσωμάτωση μειονοτήτων στον Ελληνικό χώρο προκειμένου να μην γίνονται αντικείμενο ανθελληνικής προπαγάνδας και μέσο αυτονόμησης περιοχών ελληνικών όπου ζούσαν μειονότητες.
Β) στην προσομοίωση της ιστορίας προκειμένου κοινωνικές ομάδες εκτός της Ελληνικής και Ορθοδοξης ταυτότητας να εξελιχθούν και να αποκτήσουν ελεύθερα και μέσω της παιδείας ελληνική και Ορθοδξη ταυτότητα.
Γ) Διεθνή προβολή της Ελληνικής γλώσσας και του Ελληνικού και Ορθόδοξου Πολιτισμού.
Δ) Επανίδρυση της Ρωμανίας μέσω της γλώσσας του πολιτισμού και της παιδείας.

Επειδή η Ακαδημία Στήριξης του Ελληνισμού πρέπει να ακολουθήσει και να αξιοποιήσει το σχέδιο και την εμπειρία του ΤΘ θεωρούμε απαραίτητο εδώ να παρουσιάσουμε το έργο του ΤΘ.

Όταν εργαζόμαστε ως ΤΘ η Ελλάδα ήταν μια εύρωστη οικονομικά χώρα που έπρεπε να βοηθά μειονότητας αλλοδαπούς και ομογενείς από φτωχές χώρες. Δυστυχώς τότε δεν είχαμε φανταστεί πως σε τρεις δεκαετίες μέσα η Ελλάδα θα έφθινε σε αυτή την κρίση που ζει σήμερα. Βεβαίως γνωρίζαμε πως υπαρχουν σχέδια της Παγκοσμιοποίησης
Προς διαμελισμό της Ελλάδας μέσω των εδώ μειονοτικών ομάδων. Για αυτό εργαστήκαμε να ενσωματώσουμε με παιδεία και πολιτισμό πομάκος τσιγγάνους τουρκόφωνους αλλοδαπούς μετανάστες σλαβόφωνους και άλλους. Συγρόνως εργαστήκαμε να στηρίξουμε τους ομογενείς των Βαλκανίων και των παρευξείνιων χωρών.

Σήμερα πλέον έχουμε άλλη εικόνα
Μέσα σε δέκα χρόνια έχουν έρθει στην Ελλάδα πολλά εκατομμύρια μουσουλμάνων επι σχεδίου για ισλαμοποίηση και εποικισμό όλης της Ελλάδος.

Για αυτό επείγει η στήριξη πλέον του Ελληνικού Πληθυσμού της Ελλάδος διότι αν δεν τρέξουμε οι Έλληνες θα εξαφανιστούν από την Ελλάδα.

Δημοσιεύσεις σε περιοδικά

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε το PDF

ελληνεσ στην ψυχη

Διαβάστε το PDF

η ελλαδα που αντιστεκεται "ο κοσμοσ, μια σταλια"

Διαβάστε το PDF

ενα αλλιωτικο θερινο σχολειο

Διαβάστε το PDF

οικουμενικοσ ελληνισμοσ

Διαβάστε το PDF

Αντισταση στον Εξισλαμισμο της ελλαδος

Διαβάστε το άρθρο

ομογενεια

Συνεργασία ελληνικής ομογένειας και μητροπολιτικής Ελλάδος.