Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας & Στήριξης (ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ.)

Aστική μη Kερδοσκοπική Φιλανθρωπική Εταιρεία

eddes@diktyoellinismou.gr

 

Πρόσκληση συμμετοχής στην ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ.

Αγαπητοί φίλοι σας ενημερώνουμε πως ιδρύθηκε από το Δίκτυο Ελληνισμού, η Αστική μή Κερδοσκοπική εταιρεία με το όνομα, Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης (ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ.).

Σας προσκαλούμε όσοι συμφωνείτε με τους σκοπούς της εταιρείας να συμπληρώσετε το ακόλουθο έντυπο συμμετοχής σας στα Αρωγά Μέλη της εταιρείας αυτής.

Η Εταιρεία αυτή αποσκοπεί να δημιουργεί μαζικό κίνημα πολλών χιλιάδων μελών της που θα δρούν ως ένα σε κάθε περίπτωση. Δηλαδή αν ένα μέλος έχει ανάγκη στήριξης για οποιοδήποτε πρόβλημα του, θα στηρίζεται ποικιλότροπα από όλα τα μέλη της εταιρείας. Μάλιστα η εταιρεία θα στηρίζει κάθε άνθρωπο που χρήζει βοήθειας ακόμη και αν αυτός δεν είναι μέλος της.
Δηλαδή η εταιρεία αυτή σύμφωνα και με την όλη φιλοσοφία του Δικτύου θα είναι ανοικτή και όχι κλειστό λόμπι.

Το εφάπαξ ποσό εγγραφής μέλους είναι 10€. Επίσης, το κάθε μέλος θα δηλώνει τι μπορεί να προσφέρει ως μηνιαία συνδρομή στην εταιρεία.

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως από τα αρωγά μέλη της εταιρείας θα συσταθεί επιτροπή Διαφάνειας και Ελέγχου σε όλα τα επίπεδα εργασιών της εταιρείας. Γενικότερα κάθε μέλος ή δωρητής της εταιρείας θα μπορεί να ζητά ενημέρωση και θα έχει ελεύθερη πρόσβαση πρόσβαση στα οικονομικά της εταιρείας τα οποία θα αναρτώνται στο διαδίκτυο.

Καλούμε όλους τους φίλους που συμφωνούν με τα ανωτέρω να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

IBAN: GR70 0260 2520 0001 3020 1035 142

SWIFT Code: ERBKGRAA

Δικαιούχος: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Κάντε την εγγραφή σας

  • Μηνιαία Συνδρομή (GR70 0260 2520 0001 3020 1035 142)

Διαβάστε τα κείμενα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

Σύνθεση Δ.Σ. ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ.