Πολιτειακή Πρόταση “Αλήθεια”

Δίκτυο Ελληνισμού

Επείγουσα ανάγκη υπερκομματικής πολιτικής ενότητας όλων των Ελλήνων

 

Επείγει οι απανταχού της γης Έλληνες σήμερα να πιάσουν το νήμα της ιστορίας εκεί που κόβεται με την δολοφονία του κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια. Δηλαδή επείγει η ίδρυση ενός εθνικού πολιτικού συμβουλίου από ευγενείς και αισθαντικούς Έλληνες στην Ελλάδα και στην ομογένεια, το οποίο θα αναλάβει να ενώσει όλους τους Έλληνες απανταχού της γης σε ένα ιστορικό εγχείρημα διάσωσης της Ελλάδος του Ελληνικού πολιτισμού και του Ελληνικού λαού.

Το Δίκτυο Ελληνισμού παρουσιάζει σε όλους τους Έλληνες την καινοτομική πολιτειακή πρόταση «Αλήθεια» προκειμένου να υπάρξει πολιτική ενότητα των Ελλήνων και αντίσταση στην πολυεπίπεδη διάλυση της Ελλάδος. Σαφώς οι Έλληνες αυτή τη στιγμή εκδιώκονται από την Ελλάδα και την Ιστορία και αντικαθίστανται από μουσουλμανικούς και άλλους λαούς. Τα μνημόνια, η δημογραφική και οικονομική κατάρρευση, η ιατρική τρομοκρατία και δολοφονία των Ελλήνων, η εκποίηση της εθνικής  μας κυριαρχίας με συνθήκες τύπου Πρεσπών, η πτωχοποίηση των Ελλήνων, η κατάρρευση της Ελληνικής επιχειρηματικότητας, η καταστροφή της Ελληνική παιδείας, ο διωγμός της Ορθόδοξης Πίστης, όλα αυτά μας θέτουν προ των ευθυνών μας για το μέλλον του Ελληνικού λαού στην Ελλάδα και διεθνώς. Ο μόνος δρόμος αντίστασης σε αυτή την πολυεπίπεδη καταστροφή της Ελληνικής πολιτείας είναι η πολιτική ενότητα όλων των Ελλήνων και η μεταμόρφωση την κομματικής συνείδησης σε πολιτική συνείδηση.

Τα ξένα κέντρα εξουσίας που απεργάζονται την σύγχρονη αποικιοποίηση, πτώχευση, ξενοκρατία και υποτέλεια της Ελλάδος, αξιοποιούν την πολυκομματική πολιτική διάσπαση του λαού και αδρανοποιούν κάθε δύναμη για αντίσταση και σωτηρία της Ελλάδος.

Για τους λόγους αυτούς το Δίκτυο Ελληνισμού προτείνει την υπέρ κομματική ενότητα όλων των Ελλήνων στα πλαίσια της πολιτειακής πρότασης «Αλήθεια» η οποία περιγράφεται παρακάτω εκτενώς.

ti einai h αληθεια

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

εγγραφη στα μελη τησ "αληθειασ"

Καταστατικο "ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

 

Πείτε μας την άποψή σας για την “Αλήθεια”

Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ