Ασταμάτητο εργασιακό bullying στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Απρ 11, 2023 | Επικαιρότητες, Κοινωνικά, Πανδημία

Ασταμάτητο εργασιακό bullying στους υγειονομικούς: Σταμπάρουν τους ανεμβολίαστους σε «μαύρες λίστες», για να τους «αρμέγουν» με αχρείαστα rapid!

Δημοσιογραφική αποκάλυψη για λίστα ντροπής, ανεμβολίαστων και μερικώς εμβολιασμένων υγειονομικών που χρησιμοποιείται στο ΠΓΝ Λάρισας

Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί: Απίστευτες καταστάσεις στοχοποίησης και φακελώματος των ανεμβολίαστων υγειονομικών συνεχίζουν να συμβαίνουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, με τις ευλογίες του Θάνου Πλεύρη ο οποίος ενώ κήρυξε ουσιαστικά το τέλος της πανδημίας και απέσυρε τα μέτρα από παντού, κρατάει «μανιάτικο» στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και τους υποχρεώνει ακόμα να κάνουν δύο τεστ την εβδομάδα, χωρίς αυτά τα «νταηλίκια» του υπουργού να έχουν το παραμικρό έρεισμα επιστημονικής ή έστω κοινής λογικής.

Σε μια αποκάλυψη που προκαλεί αγανάκτηση για τον καθημερινό άδικο «πόλεμο» που δέχονται ακόμη και σήμερα οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, προχώρησε ο δημοσιογράφος Στέφανος Δαμιανίδης, αναρτώντας στο διαδίκτυο μια λίστα ντροπής που κυκλοφορεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου αναφέρονται ονομαστικά όσοι τραυματιοφορείς είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι, προκειμένου να επιδεικνύουν τα – αποδεδειγμένα άχρηστα πλέον – rapid test κάθε εβδομάδα στο διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, κάθε προϊσταμένη έχει στην κατοχή της μια παρόμοια λίστα υποχρεώνοντας υγειονομικούς ή να κάνουν την επόμενη δόση ή να πληρώνουν απ’ την τσέπη τους ατελείωτα rapid test κάθε μήνα. Εντωμεταξύ πρόκειται για καθαρή παράνοια, αφού ακόμα και πολίτες που έχουν κάνει 4η και 5η δόση, κολλάνε και μεταδίδουν κανονικότατα, κι όμως στο ΠΓΝ Λάρισας θέτουν ως όρο για να σταματήσει να συμπεριφέρεται ως υγειονομικός «νταβατζής» το υπουργείο Υγείας, να κάνουν οι υγειονομικοί την επόμενη δόση!

Ασφαλώς αυτά τα αίσχη που δεν έχουν το παραμικρό αντίκρισμα στην υγειονομική θωράκιση του εκάστοτε νοσοκομείου, φανερώνουν για μια ακόμη φορά πως αποτελούν όρους υποταγής σε πολιτικές εντολές και όχι μέτρα με κάποια επιστημονική βάση.

Τι άλλο δείχνει μια τέτοια λίστα παρά απροκάλυπτη διάκριση σε «καλούς» και «κακούς» υγειονομικούς, ισοπέδωση των προσωπικών δεδομένων και ψυχολογική κακοποίηση στον χώρο εργασίας; Αυτή δυστυχώς είναι η «κληρονομιά» που άφησε ο Θάνος Πλεύρης με τις πολιτικές ολοκληρωτισμού που εφάρμοσε στα χρόνια της πανδημίας.

πηγή

Δημοσιογραφική αποκάλυψη για λίστα ντροπής, ανεμβολίαστων και μερικώς εμβολιασμένων υγειονομικών που χρησιμοποιείται στο ΠΓΝ Λάρισας.

Ανακοινώσεις

0 Comments

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Άρθρα