Στήριξη υγειονομικών σε αναστολή

Νοέ 29, 2022 | Ανακοινώσεις

Παρακαλούμε θερμά να μην ξεχνάμε τους υγειονομικούς σε αναστολή. Η δικαίωση πλησιάζει αλλά ο καθημερινός αγώνας συνεχίζεται. Βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση έχοντας συμπληρώσει 15  μήνες απλήρωτοι.

Στηρίζουμε τους υγειονομικούς!
Με την παρουσία μας στις κινητοποιήσεις. Με τον υποστηρικτικό μας λόγο, με την προσευχή μας.
Έμπρακτα με ό,τι μπορούμε!

Οι υγειονομικοί είναι στην πρώτη γραμμή και απειλούνται από το σύστημα. Δε βάλλονται όλοι οι κλάδοι, καθώς η αντίσταση θα ήταν ισχυρότερη και το γνωρίζουν αυτό. Έτσι κινούνται μεμονωμένα. Αυτό δε σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε, επειδή δεν κινδυνεύουμε άμεσα. Στεκόμαστε μαζί με τους υγειονομικούς και με κάθε κλάδο που πλήττεται, γιατί είμαστε μια αλυσίδα.

Μπορούμε να βοηθήσουμε προσφέροντας τρόφιμα και είδη στις πόλεις που έχουν οργανωμένες δράσεις ή αν δεν υπάρχει στην πόλη που είμαστε, να πάρουμε πρωτοβουλία και να ξεκινήσουμε συλλογή ειδών με όποιον τρόπο μπορούμε.
Επίσης μπορούμε να συνεισφέρουμε χρηματικά κάνοντας κατάθεση στους λογαριασμούς της Ελδδιες, η οποία συνεργάζεται και με την ΠΟΕΥ και όχι μόνο και έχει στηρίξει εκατοντάδες οικογένειες υγειονομικών.

Οι συνδρομές όλες που δίνονται στην Ελδδιες(Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης), έχουν στηρίξει και στηρίζουν τους υγειονομικούς σε αναστολή σε όλη την Ελλάδα, εδώ και έναν χρόνο, στα έξοδα του νομικού τους αγώνα, στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, στη μεταφορά τους με λεωφορεία, στον καθημερινό αγώνα επιβίωσης των οικογενειών τους, στην έκδοση φυλλαδίων κ.α. Τίποτα δεν πάει χαμένο και είναι συγκινητική η προσφορά όλων σας και ευχαριστούν από καρδιάς όλοι οι υγειονομικοί.

Τραπεζικοί λογαριασμοί:
Eurobank
IBAN: GR70 0260 2520 0001 3020 1035 142
SWIFT BIC : ERBKGRAA
____

Πειραιῶς
IBAN: GR83 0171 2150 0062 1516 0816 706
SWIFT BIC: PIRBGRAA

Δικαιούχος:
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ)

Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης (ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ)

Ανακοινώσεις

0 Comments

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Άρθρα