Παγκόσμια Γεωπολιτική Ρευστότητα και η Γεωπολιτική της Ελληνικής Γλώσσας

Νοέ 10, 2022 | Εθνικά, Επικαιρότητες, Οπτικοακουστικό υλικό

Ο επίτιμος Καθηγητής Στρατηγικής και Διεθνών Σχέσεων, στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο Plymouth, Γεώργιος Μούρτος, με πολύχρονη θητεία στο Γραφείο Στρατηγικών Μελετών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σε μια συνέντευξη που θα προκαλέσει συζητήσεις και θα προβληματίσει.

– Αναλύει την μεγάλη σύγκρουση Δύσης – Ευρασίας στο πεδίο της Ουκρανίας και τις ευρύτερες προεκτάσεις της, σε οικονομία, ενέργεια, κοινωνίες και Ιστορία κλίμακας.

– Πώς και γιατί οι εξελίξεις επηρεάζουν την Ευρώπη, ποια η συσχέτιση στα Ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό.

– Η στρατηγική βάθους της Τουρκίας και ποια θα πρέπει να είναι η απάντηση του Ελληνισμού σε συνθήκες Γεωπολιτικής αβεβαιότητας και ετερογονίας σκοπών των μεγάλων παικτών ισχύος.

– Ο ρόλος της Γεωϊστορίας, το “Αλεξανδρινό Τρίγωνο” και το κλειδί κατανόησης ενός περιβάλλοντος γενικευμένης δυστοπίας στην Γεωπολιτική της Ελληνικής Γλώσσας.

“ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ” με τον Γιώργο Σαχίνη

📺 Στην ΚΡΗΤΗ TV

Ανακοινώσεις

0 Comments

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Άρθρα

Αντισυνταγματική η παράταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού εργαζομένων σε δομές υγείας λόγω ελλείψεως επαναξιολογήσεως του μέτρου

Αντισυνταγματική η παράταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού εργαζομένων σε δομές υγείας λόγω ελλείψεως επαναξιολογήσεως του μέτρου

ΣτΕ Γ΄ 7μ. 2332/2022 Πρόεδρος: Γ. Τσιμέκας, Αντιπρόεδρος ΣτΕ Εισηγητής: Β. Ανδρουλάκης, Σύμβουλος...