ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠ.Ε.Σ. 27 Μαρτίου 2022 Λάρισα

Μαρ 20, 2022 | Θέματα, Πολιτειολογία

Γ

Υπερκομματικό Παγκόσμιο  Ελληνικό Συμβούλιο «ΥΠ.Π.Ε.Σ.»

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η Συντονιστική Επιτροπή για τη συγκρότηση του ΥΠ.Π.Ε.Σ.

Διοργανώνει την 1η ανοικτή σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου

την  Κυριακή 27 Μαρτίου στην Λάρισα   (Η ώρα και ο χώρος θα ανακοινωθεί προσωπικά σε όσους δηλώσουν συμμετοχή).

 

Απευθύνουμε το κάλεσμα αυτό: 

Σε κάθε Έλληνα που αντιλαμβάνεται πως αν τώρα δεν πράξουμε ως Έλληνες, ως χριστιανοί και ως δημοκράτες, αύριο δε θα υπάρχουμε στην Ελλάδα.

Σε κάθε Έλληνα που κατανοεί την προσπάθεια εξαφάνισης του ελληνικού πολιτισμού, της ιστορίας, της γλώσσας και της ορθόδοξης εκκλησίας από την Ελλάδα.

Σε κάθε Έλληνα πολίτη που αποδέχεται και αναγνωρίζει υπό τη μορφή του επείγοντος, την ανάγκη υπερκομματικής ενότητας όλων των Ελλήνων, ως ελεύθερα πρόσωπα και ως πολίτες ισότιμους μιας δημοκρατικής και ανεξάρτητης χώρας.

Σε κάθε Έλληνα, που ενστερνίζεται το υπέρτατο αγαθό της ισοπολιτείας, της ισονομίας καθώς και την ανάγκη απελευθέρωσης από τα δεσμά του ολοκληρωτισμού, που μας επέβαλε αντισυνταγματικά, τόσο η παρούσα  κυβέρνηση, όσο και οι προηγούμενες κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων και συνολικά το διεφθαρμένο και υποτελές στα ξένα συμφέροντα πολιτικό σύστημα της Χώρας.

Σε κάθε Έλληνα πολίτη, αδιακρίτως των πολιτικών, κοινωνικών, ιδεολογικών και κομματικών του πεποιθήσεων,  απόλυτα σεβόμενοι τις διαφορετικές απόψεις, προθέσεις και δράσεις όλων, όταν αυτές δεν διολισθαίνουν και δεν υποτάσσονται σε ιδιοτελή ξένα και ντόπια ανθελληνικά και αντιδημοκρατικά κέντρα.

Σε κάθε Έλληνα πολίτη που έχει αντιληφθεί την επιχειρούμενη μετάλλαξη του Ελληνικού Πνεύματος αλλά και τον βίαιο ευτελισμό της Χριστιανικής Ορθόδοξης Πίστης και  Παράδοσης, από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Σε κάθε Έλληνα πολίτη που πιστεύει, στην Ελευθερία, την Εθνική Ανεξαρτησία, την Δημοκρατία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Σε κάθε Έλληνα πολίτη που αρνείται κάθε μορφής διαχωρισμούς, διαιρέσεις και ανταγωνισμούς,  που  στη μακραίωνη ιστορία μας συνδέθηκαν πάντα, με βαρύτατες εθνικές και κοινωνικές  καταστροφές.

Σε κάθε Έλληνα πολίτη που επιθυμεί να ζει σε μία χώρα που θα κυριαρχεί η Αλήθεια, ο σεβασμός, η ομόνοια, η αλληλεγγύη, το φιλότιμο, το ήθος,  το δίκαιο και η Αρετή.

Σε όλους τους Έλληνες,  που πιστεύουν, δε φοβούνται και επιθυμούν να δράσουν και να συνεργαστούν με θέληση, ενότητα και ομοψυχία για την αποτίναξη του ζυγού που μας επεβλήθη,  στο όνομα της δήθεν δημοκρατίας  και προσφάτως στο όνομα της δήθεν διαφύλαξης της δημόσιας υγείας.

Σε όλους, όσους πιστεύουν, ότι η Ελευθερία και η ισότητα των  ανθρώπων ως πρόσωπα και ως πολίτες  είναι απαραίτητες προϋποθέσεις Δημοκρατίας και  συνθήκη  εμπέδωσης της Ειρήνης, της Συνεργασίας, της  Ενότητας και της Πνευματικής Εξέλιξης κάθε ανθρώπου.

ΥΠ.Π.Ε.Σ. :  Κίνημα Ελληνικό και Παγκόσμιο μαζί

για την Ανθρωπιά την Ειρήνη και τη Δημοκρατία.

Αν δεν δράσουν συντονισμένα οι λαοί, θα καταστραφεί τοπικά και παγκόσμια 

ο Πολιτισμός και η Δημοκρατία σε όλες τις χώρες του πλανήτη.

Οι απανταχού  Έλληνες έχουν ιστορική ευθύνη να εργαστούν για την Δημοκρατία στην Ελλάδα

και για όλο τον πλανήτη.

 Θεμελιώδεις ιδρυτικές αρχές του ΥΠ.Π.Ε.Σ.

Δεν προτιθέμεθα να δημιουργήσουμε ένα ακόμη συστημικό κόμμα.

Θεωρούμε όμως επιτακτική την ανάγκη για ουσιαστική αλλαγή της πολιτικής φιλοσοφίας στη χώρα μας, προκειμένου να επιτευχθεί επιτέλους, η ζωτικής σημασίας υπερκομματική πολιτική ενότητα όλων των Ελλήνων.  Ο πολιτικός άνδρας οφείλει να υπηρετεί και όχι να εξουσιάζει τον λαό. Πρέπει επιτέλους να απελευθερωθούμε από το δογματισμό των κομμάτων και των αρχηγών των,  που θεωρούν ότι ο λαός και η Ελλάδα είναι ιδιοκτησία των.

Το ΥΠ.Π.Ε.Σ. στοχεύει και θα εργαστεί για να συνενωθούν όλες οι Δημοκρατικές και Πατριωτικές Δυνάμεις του Ελληνισμού, μέσα και έξω από την χώρα, οι οποίες θα εμπνέονται από τον διαχρονικό Ελληνικό Πολιτισμό και δεν θα παγιδεύονται από την λατρεία αρχηγών- προσώπων.

 Το Εθνικό Συμβούλιο Ενότητας Όλων των Ελλήνων, παρά τις όποιες δυσκολίες συγκρότησής του, λόγω και της ιστορικά κατευθυνόμενης πολυδιάσπασης του Ελληνικού λαού, έχει ιστορική υποχρέωση, την διασφάλιση, για άλλη μια φορά της σωτηρίας του Γένους μας.  Συγχρόνως εκφράζει στην πράξη, την ατομική και συλλογική ευθύνη  όλων, να αντισταθούμε στον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό.

Οι  ανθρωποκτόνες δυνάμεις της κατάργησης της Ζωής και της Πνευματικής Υπόστασης του ανθρώπουείναι φαινομενικά και προσωρινά ισχυρές.

Η επίτευξη της ψυχικής και πνευματικής ενότητας των Ελλήνων  αλλά και όλων των σκεπτόμενων, εν επιγνώσει ανθρώπων παγκοσμίως, συνιστούν την λυτρωτική δύναμη

ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ !

Μέσω του ΥΠ.Π.Ε.Σ ο Ελληνικός λαός από παθητικός πολιτικός υπήκοος, θα καταστεί ενεργός πολίτης στη διακυβέρνηση της Χώρας του.

 

Σας περιμένουμε όλους,

τους ενεργούς πολίτες, από κάθε κοινωνική ομάδα, τις  δημοκρατικές και  πατριωτικές δυνάμεις του Ελληνισμούμέσα και έξω από την χώρα, με εμπιστοσύνη κι ελπίδα  να συμμετάσχετε ως ενεργά ιδρυτικά μέλη του ΥΠ.Π.Ε.Σ. στον αγώνα για την πανελλήνια αυτοοργάνωση και επιτυχία.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Παρακαλούμε όσοι συμφωνείτε με τα ανωτέρω και θέλετε να συμμετάσχετε στο σώμα των ιδρυτικών ενεργών μελών δηλώστε την συμμετοχή σας απαντώντας σε αυτό το email:  ypes.yperkommatiko@gmail.com

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

ΟΝΟΜΑ ……………………………………..      ΕΠΩΝΥΜΟ…………………….………………….

ΙΔΙΟΤΗΤΑ ……………….………………………  ΠΟΛΙΣ  …………………………………………

ΤΗΛ/ΝΑ : ΣΤΑΘΕΡΟ… ……………………   ΚΙΝΗΤΌ……………………… ΑΛΛΟ…………….

Είναι απαραίτητο  για την  Πιστοποίηση των συμμετεχόντων, μέχρι τις 23 Μαρτίου 2022, προκειμένου να γίνει η καλλίτερη οργάνωση για να εκτιμηθεί ο χώρος σε σχέση με τους συμμετέχοντες.

 

Η συντονιστική επιτροπή του ΥΠ.Π.Ε.Σ.

Με την οποία μπορείτε  να επικοινωνήσετε:

ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ ΒΑΪΟΣ  (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΤΗΛ/ΝΟ 69744 56328

ΧΩΡΕΜΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  (ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ) ΤΗΛ/ΝΟ 69091 03050

ΧΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΤΗΛ/ΝΟ 69454 31270

ΑΣΣΙΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΤΗΛ/ΝΟ 69464 70610

ΚΑΒΒΟΥΡΑ ΑΘΗΝΑ (ΠΑΤΡΑ) ΤΗΛ/ΝΟ 69882 45530

ΠΑΓΚΑΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΡΗΤΗΣ) ΤΗΛ/ΝΟ 69427 91845

ΛΙΤΣΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΤΗΛ/ΝΟ 69468 35188

ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ (ΣΕΡΡΕΣ) ΤΗΛ/ΝΟ 69773 04324

ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (ΧΑΝΙΑ – ΚΡΗΤΗΣ) ΤΗΛ/ΝΟ 69474 03750

 

Παρακαλούμε οποίος δεν επιθυμεί να ενημερώνεται σχετικά με τις δραστηριότητες του  ΥΠ.Π.Ε.Σ   να στείλει μήνυμα σε αυτό το email : ypes.yperkommatiko@gmail.com με θέμα:

Διαγραφή  από την λίστα μελών του ΥΠ.Π.Ε.Σ

______

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ Zoom
Πιέστε τόν παρακάτω σύνδεσμο

Σύνδεσμος Ζoom

 

 

Ανακοινώσεις

1 Comment

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Άρθρα