Εθνικό Συμβούλιο Πολιτικής Ενότητας

Ιαν 23, 2022 | Εθνικά, Θέματα

Εθνικό Συμβούλιο Πολιτικής Ενότητας του Ελληνισμού και Πολιτικής Αντίστασης για να σωθεί η Ελλάδα ο Κόσμος και ο Πολιτισμός.

Το Δίκτυο Ελληνισμού καλεί όλους τους Έλληνες να υπογράψουν εδώ και να εργαστούν με όλες τις δυνάμεις των για την Ανασύσταση της Ελληνικής Πολιτείας και της όντως Δημοκρατίας

Εισαγωγή

Φίλοι Και φίλες Έλληνες και Ελληνίδες ο άνθρωπος και ο πολιτισμός έχουν τεθεί υπό διωγμό πάνω στην γη. Για όσους δε γνωρίζουν τα πράγματα, διώκεται κατ ουσίαν ο ίδιος ο Ζων Θεός και ο Χριστός. Οι ιδεολογίες, τα κόμματα, οι θρησκείες, οι επιστήμονες, οι δημοσιογράφοι οι νομικοί, και οποίος άλλος δημόσιος λειτουργός, όλα αυτά έχουν υποταχθεί εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων στο κακό το οποίο θέλει να υποτάξει τα πάντα στην δική του τροχιά. Ο λαός μας έχει παγιδευτεί στον λάκκο του θανάτου, όπως και όλη η ανθρωπότητα έχει κτυπηθεί ύπουλα κάτω από την μέση από τα μέσα ενημέρωσης και από κάθε «ειδικό». Οδηγείται ως πρόβατο επι σφαγή όπως έχει επισημάνει ο καθηγητής Γιώργος Κασιμάτης. Εάν σήμερα δεν ενωθούμε αύριο δεν θα υπάρχουμε ούτε ως Πολίτες, ούτε ως Άνθρωποι αυτεξούσιοι και ελεύθεροι, ούτε ως Έλληνες, ούτε και ως Χριστιανοί. Σαφώς ζούμε τοπικά και παγκόσμια την κατάργηση του Συντάγματος, της Ισονομίας, της Ισοπολιτείας και της Ισηγορίας, βασικούς πυλώνες της Δημοκρατίας, όπως αυτά τα θεία δώρα διαμορφώθηκαν σε Δύση και Ανατολή από όλους τους λαούς πάνω στην γη, εμπνευσμένους από το Ελληνικό αλλά και το Ορθόδοξο Χριστιανικό Πνεύμα ανά τους αιώνες. Η διαφθορά και ο εκφυλισμός κάθε καλής ιδέας και κάθε σοφής πνευματικής και ζωηφόρου εμπειρίας σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις των λαών έχουν αχρηστευθεί από το Δυτικό Τεχνικό Πνεύμα. Και κυρίως από τον διεθνοποιημένο άρρωστο φυλετικό ναζιστικό ρατσιστικό και μισάνθρωπο γερμανισμό, ο οποίος σήμερα είναι ο πολεμικός κριός της, χωρίς άνθρωπο και δημοκρατία, παγκοσμιοποίησης. Η σύγχρονη αποθέωση του τεχνικού πνεύματος είναι το αίτιο όλων όσων κακών ζούμε κι όσων θα ζήσουμε σύντομα. Για αυτό επείγει όλη η ανθρωπότητα να προστατεύσει τον εαυτό της και τον παγκόσμιο πολιτισμό. Ζούμε τον Απόλυτο Έλεγχο του Ανθρώπου και την πλέον ύπουλη Πολιτική Δικτατορία όλων των αιώνων, τοπικά και παγκόσμια. Στο σατανικό σχέδιο των συγχρόνων Ναζιστών και φεουδαρχών που έχουν αυτοανακηρυχθεί θεοί του κόσμου, χωρίς υγειονομικά τσιπάκια, χωρίς πράσινα διαβατήρια και χωρίς πλήρη υποταγή του σώματος και του πνεύματος, ουδείς ελεύθερος αυτεξούσιος και ανυπότακτος άνθρωπος πάνω στην γη θα μπορεί να ζήσει. Αυτό είναι το σχέδιο της μεγάλης επανεκκίνησης. Αυτό το σχέδιο υπηρετούν οι σκηνοθετημένες πανδημίες τα γενετικά εμβόλια, η τεχνητή νοημοσύνη, η επιστήμη και η νανοτεχνολογία και ότι άλλο. Διότι επιστήμη χωριζομένη αρετής πανουργία και κακία εστί. Ζούμε κατ ουσίαν τον πλέον ύπουλο αόρατο και ορατό παγκόσμιο πόλεμο του κακού εναντίον του καλού και του ανθρώπου.

Επιπλέον Είναι σαφές πως τα κόμματα εκτός βουλής, αλλά και κάθε άλλη ομάδα κοινωνική πολιτική, διαδικτυακή κλπ, που θέλουν να λέγονται και να είναι μη συστημικά και μη νεοταξικά, εάν δεν αποφασίσουν ενωθούν μέσα και κάτω από μια Εθνική Υπερκομματική Ομάδα, η άλλως ένα Εθνικό Συμβούλιο, θα είναι υπεύθυνα για ότι κακό θα συμβεί από εδώ και πέρα στην Ελλάδα και στους Έλληνες.

Σήμερα δολοφονούνται εδώ στην Ελλάδα και παντού στον Κόσμο ο άνθρωπος και η ανθρωπότητα. Δολοφονείται η Δημοκρατία και εισάγεται μέσω της ιατρικής δικτατορίας ο μεταάνθρωπος ως ο σύγχρονος δουλοπάροικος-ρομπότ της νέας παγκόσμιας φεουδαρχίας και του νέου τεχνολογικού μεσαίωνα. Είναι πλέον Ηλίου φαεινότερο πως η Νέα Τάξη οραματίζεται στο όνομα δήθεν της Δημόσιας Υγείας να εξολοθρεύσει το ανθρώπινο γένος διατηρώντας μόνο ολίγους εκλεκτούς. Οι υπόλοιποι όσοι επιζήσουν θα είναι λίγο κατώτεροι από τα ζώα και τα ρομπότ. Πλήρης έλεγχος με Τεχνητή Νοημοσύνη και ιατρική νανοτεχνολογία, τα νέα και απάνθρωπα όπλα του παγκόσμιου αναδυόμενου Φασισμού, του σώματος της σκέψης των συναισθημάτων της βούλησης και του αυτεξούσιου. Βάσει του μοντέλου και του σχεδίου της Επανεκκίνησης καταργείται η ελεύθερη Δημοσιογραφία η Ελεύθερη Μετακίνηση και η Ελεύθερη Σκέψη των ανθρώπων. Ετοιμάζονται νέοι εγκλεισμοί, νέοι αποκλεισμοί και νέοι διαχωρισμοί των ανθρώπων. Ετοιμάζονται Νέα παγκόσμια παιδομαζώματα, νέα Άουσβιτς και Γκουλάνκ. Καταργούνται τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, καταργείται το Ανθρώπινο Σώμα και το Ανθρώπινο Αυτεξούσιο. Καταργούνται οι λαοί και οι πολιτισμοί. Καταργείται η Δημόσια και ελεύθερη Παιδεία και η Δημόσια Υγεία. Καταργείται στην ουσία ο άνθρωπος και το ανθρώπινο πρόσωπο. Καταργείται η Ελλάδα η Ορθόδοξη Πίστη και Εκκλησία. Καταργείται η Δημοκρατία ο πολιτισμός χάριν του νέου παγκόσμιου τεχνολογικού φεουδαρχισμού και του εφιαλτικού μεταανθρώπου. Καταργείται το ανθρώπινο Πρόσωπο και εκδιώκεται από την ιστορία ο άνθρωπος, ο Χριστιανισμός και ο Χριστός Λόγος. Εκδιώκεται από την Ιστορία και τον κόσμο ο Ήλιος της Δικαιοσύνης και της Ελευθερίας.

Για αυτό Καλούμε όλους τους ευγενείς και αισθαντικούς Έλληνες να υπογράψουν το ακόλουθο πολιτικό μήνυμα-απόφαση ένωσης και δράσης όλων των Ελλήνων πέρα από κόμματα, ιδεολογίες, θρησκείες με η χωρίς θεό.

Για αυτό έχουμε αποφασίσει να ελευθερώσουμε την Ελλάδα και την ανθρωπότητα και να εγκαθιδρύσουμε με όλους τους λαούς της γης την όντως Δημοκρατία πάνω στην γη αρνούμενοι την ανθρωποκτόνο Νέα Τάξη και την σατανική επανεκκίνηση του Κλάους Σβάμπ και των αφεντικών του που θεωρούν πως μόνο αυτοί είναι άνθρωποι και όλοι εμείς ζώα.

Γνωρίζουμε πως η Ελλάδα από τον Όμηρο μέχρι τους Πατέρες της Εκκλησίας και μέχρι σήμερα έχει την πνευματική δύναμη και τον προσωποκεντρικό πνευματικό πολιτισμό που θα σώσει όλο τον κόσμο και την δημοκρατία πάνω σε όλη την γη.

Για αυτό επειγόμαστε να ιδρύσουμε στην Ελλάδα από την βάση του Ελληνικού λαού και της Ελληνικής κοινωνίας νέα πολιτική ηγεσία όντως υπερκομματική και όντως Δημοκρατική, που θα σέβεται και θα αναγνωρίζει τον Ελληνικό λαό ως Κυρίαρχο Λαό της Ελλάδας. Η ηγεσία αυτή θα σέβεται και θα αναγνωρίζει τον Διαχρονικό Ελληνικό Πολιτισμό και την Ορθόδοξη Πίστη στην Αγία Τριάδα, όπως γράφει το Ελληνικό Σύνταγμα και όπως αγωνίστηκαν οι πρόγονοι μας και οι προπάτορες μας ανά τους αιώνες. Διότι γνωρίζουμε πως το γνήσια Ελληνικό είναι και γνήσια Ορθόδοξο και πως το γνήσια Ορθόδοξο είναι και γνήσια Ελληνικό και γνήσια παγκόσμιο και οικουμενικό.

Αρνούμαστε να είμαστε κομμάτια και κόμματα με προσωπολατρία στον αλάθητο αρχηγό. Επιμένουμε στην κοινότητα και στην συνοδικότητα όλων των πολιτών που αγωνίζονται να μείνουν στο ανιδιοτελές Εμείς και αρνούνται το ιδιοτελές Εγώ. Αρνούμαστε να μετέχουμε σε μονοπρόσωπα κόμματα που χωρίζουν και διαιρούν την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό.
Όσοι πολιτικοί άνδρες νοιάζονται πραγματικά την Ελλάδα, τον Ελληνικό λαό και τον Αυτόχθονα Ελληνικό κόσμο υποχρεούνται να ενωθούν σε ένα υπερκομματικό Εθνικό Συμβούλιο όπως το περιγράφουμε ακολούθως. Αυτό το Υπερκομματικό Εθνικό Συμβούλιο θα στέκεται πάνω από κόμματα ιδεολογίες και θρησκείες που καταστρέφουν την αληθή Δημοκρατία. Ο διαχρονικός Ελληνικός και Ορθόδοξος κόσμος εδράζεται στον Ξυνό Κοινό και Συμπαντικό-Κοσμοποιό Λόγο( Αρχαία Ελλάδα )και ακολούθως στον Σαρκωμένο Θεό Λόγο-Χριστό, τον Υιό της Παρθένου. Το Ελληνικό και Ρωμαίικο γένος εσώθη ανά τους αιώνες έχοντας ως θεμέλιο αρραγές τον Ελληνικό Λόγο και της Ορθόδοξη Πίστη στην Ανάσταση του Θεανθρώπου Χριστού.

Σεβόμεθα κάθε άνθρωπο, κάθε πολιτισμό, κάθε θρησκεία, και δεν επιβάλλουμε σε κανέναν τίποτε. Όμως έχουμε αποφασίσει η Ελλάδα να μείνει Ελληνική και Ορθόδοξη Χώρα με κέντρο τον Λόγο Χριστό, Μόνο αρραγές θεμέλιο της Δημοκρατίας, αφού ο Χριστός μας έδωσε τον Χρυσό Κανόνα της Δημοκρατίας. Οποίος θέλει να γίνει πρώτος ας γίνει τελευταίος. Διότι το γνήσια Ορθόδοξο είναι και γνήσια Δημοκρατικό και γνήσια Φιλάνθρωπο. Γνήσια μοντέρνο και μεταμοντέρνο αφού στον Ελληνικό και ορθόδοξο κόσμο και πολιτισμό, ο κάθε άνθρωπος δε είναι αριθμός απρόσωπος. Αντιθέτως ο κάθε άνθρωπος μαύρος η λευκός, καλός η κακός, φίλος ή εχθρός, είναι ζωντανός και αιώνιος θεός κατά χάριν. Είναι πρόσωπο μοναδικό και ανεπανάληπτο στην ιστορία όλου του σύμπαντος και εικόνα ζωντανή του Τριαδικού Θεού. Για αυτό αγωνιζόμαστε η Ελλάδα να μείνει χώρα Ελληνική και Ορθόδοξη για να μπορεί να βοηθήσει όλη την ανθρωπότητα να μείνει ελεύθερη και ανθρώπινη.

Για αυτό δημιουργούμε στην Ελλάδα Πολιτειολογία όντως φιλάνθρωπη και δημοκρατική που θα μπορούν να την μιμηθούν όλοι οι λαοί της γης. Αυτή θα είναι η σύγχρονη προσφορά της Ελλάδας στην παγκόσμια ανθρωπότητα

Εθνικό Συμβούλιο για την ενότητα και την συνεργασία του απανταχού Ελληνισμού.

Μετά τη δολοφονία του κυβερνήτη Καποδίστρια, εγκαθίσταται στην Ελλάδα η φεουδαρχική, μονοπρόσωπη, αρχηγική, δογματική και αυταρχική κομματοκρατία, φορέας Υποτέλειας, Ξενοκρατίας και Μισελληνισμού. Το 1821 μένει ακόμα ανολοκλήρωτο, ενώ έχει εκλείψει σε πολιτικό επίπεδο μια εθνική στρατηγική και ένα πολιτικό όραμα του νεοελληνισμού. Η Ελλάδα, μετά την Οθωμανική κατοχή, δια των ανθελληνικών και δυτικότροπων κομματικών ιδεολογιών και πρακτικών πέρασε στην κατοχή των ξένων κέντρων και δυνάμεων εξαιτίας του κομματικού φατριασμού, αρχηγισμού και ανταγωνισμού.

Τελική και τραγική κατάληξη της κομματικής φεουδαρχίας και του αρχηγικού κομματικού νεοραγιαδιασμού, μετά την Μικρασιατική καταστροφή, τον εμφύλιο και την επταετή δικτατορία, είναι η σημερινή πολυ-διάλυση του ελληνικού κράτους και του ελληνισμού. Τραπεζική φούσκα, οικονομική κατάρρευση και φτωχοποίηση των Ελλήνων, μνημόνια και πλήρης παραχώρηση των Ελληνικών εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, Ασιατικός και Ισλαμικός νεοαποικισμός της Ελλάδος, δημογραφική κατάρρευση και αντικατάσταση των Ελλήνων με άλλους λαούς και τέλος, η ψευδοεπιδημία με την κρατικά επιβαλλόμενη ιατρογενή γενοκτονία των Ελλήνων και τον υποχρεωτικό και καθολικό, ανασφαλή και θανατηφόρο εμβολιασμό του ελληνικού λαού και,όλων των ανθρώπων. Διότι είναι σαφές πως το γενετικό υλικό και η νανοτεχνολογία που περιέχεται στα γενετικά αυτά φάρμακα θα καταστρέψουν το ανθρώπινο αυτεξούσιο και θα καταργήσουν την ανθρώπινη ελευθερία.

Όλα αυτά μας οδηγούν στην επείγουσα ανάγκη ίδρυσης ενός Εθνικού Συμβουλίου, το οποίο θα επανιδρύσει την Ελληνική πολιτεία και την Ελληνική Δημοκρατία ως φυσική και αυθεντική συνέχεια του διαχρονικού Οικουμενικού Ελληνισμού και επανίδρυση με νέους όρους παιδείας και πολιτισμού της Ανατολικής Ορθόδοξης Ρωμανίας, ως παγκόσμιο παράδειγμα Δημοκρατίας και φιλάνθρωπης πολιτείας.

Βάσει όλων αυτών, στόχος μας είναι η δημιουργία μιας όντως Νέας Ελληνικής και συγχρόνως Οικουμενικής και Παγκόσμιας Εποχής, όπου ο άνθρωπος ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής, θρησκείας και κατάστασης θα είναι το Κέντρο και ο σκοπός της πολιτικής ζωής και όχι το μέσο.

Επείγει η Πολιτική Ενότητα του ελληνικού λαού στα πλαίσια μιας καινοτομικής βαθιάς εθνικής στρατηγικής που απορρέει από όλο τον Διαχρονικό μας Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Ορθόδοξο Πολιτισμό.

Επείγει να φύγουμε από το εθνοκτόνο ΕΓΩ και να μεταφερθούμε στην όντως περιοχή του Σωτήριου ΕΜΕΙΣ. Ασκούμε και υποτάσσουμε το πολιτικό, συναισθηματικό, ψυχολογικό και όποιο άλλο εγώ μας, στο ανιδιοτελές, συνεργατικό, συμβιωτικό και όντως κοινοτικό και Δημοκρατικό πνεύμα.

Η όλη εξουσία μεταφέρεται από τον μάγο αρχηγό και τον μονοπρόσωπο κομματικό αρχηγό στο Εθνικό Συμβούλιο και δια αυτού κυριολεκτικά σε όλο τον λαό.

Καταργούμε στην πολιτική σκέψη και πράξη το παπικό αλάθητο και τον μάγο αρχηγό. Ενεργοποιούμε την κοινοτική, προσωποκεντρική, συνοδική και αμερόληπτη ορθολογικότητα της Ορθόδοξης Ανατολής και τον κοινοτισμό της ιστορικής και διαχρονικής Ρωμανίας.

Επιστρέφουμε στον αρχέτυπο της άμεσης δημοκρατίας της Εκκλησίας του Δήμου. Ξεριζώνουμε τη φεουδαρχική και αποικιοκρατική εξάρτηση και κομματική ξενοκρατία. Αναδεικνύουμε πολιτικά τον αυθεντικά Ελληνικό, τον αυθεντικά Ευρωπαϊκό και αυθεντικά Ρωμαίηκο και προσωποκεντρικό κοινοτισμό. Εισάγουμε την απροσποίητη πολιτική και κοινωνική ισότητα.

Δημιουργούμε σε όλη την Ελλάδα και την Ομογένεια τοπικά εθνικά συμβούλια, σε πλήρη συνεργασία και ομοιότητα προς το Κεντρικό Εθνικό Συμβούλιο (ΚΕΘ) στο οποίο μετέχουν εκ περιτροπής εκπρόσωποι από όλα τα τοπικά συμβούλια.

Καταργούμε τον άρρωστο και ελεγχόμενο κομματικό αρχηγισμό. Καταργούμε τη μονοπρόσωπη και φεουδαρχική πολιτειολογία που εθίζει τους ανθρώπους στην κοινωνική-πολιτική δουλεία και στον πολιτικό ραγιαδισμό.

Καταργούμε τις ανταγωνιστικές ψηφοφορίες που διασπούν και διαιρούν τους ανθρώπους.

Δημιουργούμε αμερόληπτες επιστημονικές και διεπιστημονικές επιτροπές, που σχεδιάζουν όλους τους τομείς της πολιτείας. Δικαιοσύνη, Παιδεία, Εκκλησία, Οικονομία, Υγεία, Διεθνείς Σχέσεις, Άμυνα, Πολιτισμός κλπ.

Τέλος Καλούμε όλο τον ελληνικό λαό και όλο τον Ελληνισμό σε μια πρωτόγνωρη και καινοτομική ενότητα μέσω του ΚΕΘ και διαφανή συνεργασία, για να επανεγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα η Δημοκρατία και το Σύνταγμα και να επανιδρυθεί η Ελληνική Πολιτεία ως παγκόσμιο και οικουμενικό παράδειγμα ανθρωπιάς κοινωνικής-πολιτικής ισότητας και Δημοκρατίας.

Ανακοινώσεις

Δημόσια συζήτηση ἐφ ὅλης τῆς ὕλης γιά τό μέλλον τῆς Ἑλλάδος καί τῶν Ἑλλήνων μέ πολλούς καλεσμένους ἐπιστήμονες καί ἄλλους. Κυριακή 3 Ἰουλίου 2022 10:30 μ.μ.

  Δημόσια συζήτηση ἐφ ὅλης τῆς ὕλης γιά τό μέλλον τῆς Ἑλλάδος καί τῶν Ἑλλήνων μέ πολλούς καλεσμένουςἘπιστήμονες καί ἄλλους. Κυριακή  3 Ἰουλίου 2022...

1η Σύγκλιση Κεντρικοῦ Ἐθνικοῦ Συμβουλίου. Παρασκευή 1 Ἰουλίου 2022 10:30 μ.μ.

1η Σύγκλιση Κεντρικοῦ Ἐθνικοῦ Συμβουλίου. Παρασκευή   1 Ἰουλίου 2022  10:30 μ.μ.  Θά λάβει χώρα κλειστή συνάντηση ἐκπροσώπων μελῶν τῶν τοπικῶν...

Ἔκτακτη ἐκπομπή στήριξης τοῦ Γιώργου Παύλου, Παρασκευή   24 Ἰουνίου 2022  10:30 μ.μ.

Παρασκευή   24 Ἰουνίου 2022  10:30 μ.μ. Ἔκτακτη ἐκπομπή στήριξης τοῦ Γιώργου Παύλου Ὁ Καθηγητής τοῦ Δ.Π.Θ. Γιῶργος Παῦλος διώκεται δικαστικά γιά τήν...

Ἐκτακτη ἐκπομπή: Οἱ ψηφιακές χειροπέδες θά ἐνεργοποιηθοῦν ἐκτός ἄν ἐμεῖς….. Πέμπτη 23 Ἰουνίου 2022 10:00 μ.μ.

  Ἐκτακτη ἐκπομπή: Οἱ ψηφιακές χειροπέδες θά ἐνεργοποιηθοῦν ἐκτός ἄν ἐμεῖς.....   Πέμπτη 23 Ἰουνίου 2022 10:00 μ.μ. Ἡ ψηφιακή φυλακή εἶναι ἤδη ἐδῶ....

Κατερίνη: Ἐπείγουσα συνάντηση, Τρίτη 21 Ἰουνίου 2022 7:30 μ.μ.

Κατερίνη: Ἐπείγουσα συνάντηση Τρίτη 21 Ἰουνίου 2022  7:30 μ.μ. Ἅγιος  Θεράπων ὁδός Μεραρχίας στό Παλιό Νοσοκομεῖο Κατερίνης Τό πρόβλημα τῆς Ἑλλάδος...

Κοζάνη: συνάντηση Τετάρτη 22 Ἰουνίου 2022 7:30 μ.μ. Ὑπερκομματική ἑνότητα τῶν Ἑλλήνων, Γεωπολιτική τῆς Ρωμανίας καί Πολιτειολογία τῆς Ρωμηοσύνης

Κοζάνη: συνάντηση Τετάρτη 22 Ἰουνίου 2022 7:30 μ.μ. Ἐπείγουσα συνάντηση γιά τήν δημιουργία Τοπικῶν Ἐθνικῶν Συμβουλίων σέ ὅλες τίς πόλεις τῆς Δυτικῆς...

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 18 Ἰουνίου 2022 7:30 μ.μ. Ὑπερκομματική ἑνότητα τῶν Ἑλλήνων, Γεωπολιτική τῆς Ρωμανίας καί Πολιτειολογία τῆς Ρωμηοσύνης

Θεσσαλονίκη , Σάββατο 18 Ἰουνίου 2022 7:30 μ.μ. Τὁ Δίκτυο Ἑλληνισμοῦ καί ὁ καθηγητής τοῦ Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Γεώργιος Παῦλος σᾶς...

Ζωντανή μετάδοση. Συνάντηση Λάρισσα θέμα: Ἄν οἱ Ἕλληνες δέν ἑνωθοῦν σήμερα Ἡ Ἑλλάδα κινδυνεύει αὔριο νά μήν ὑφίσταται ὡς χώρα Ἑλληνική καί Ὀρθόδοξη. Λάρισσα Κυριακή 19 Ἰουνίου 2022 6:00 μ.μ.

Ζωντανή μετάδοση. Λάρισσα Κυριακή 19 Ἰουνίου 2022  6:00 μ.μ. Συνάντηση συζήτηση στό  ἀγρόκτημα Εὐκαρπία μέ θέμα Ἄν οἱ Ἕλληνες δέν ἑνωθοῦν σήμερα. Ἡ...

Βόλος συνάντηση, Γεωπολιτική τῆς Ρωμανίας καί Πολιτειολογία τῆς Ρωμηοσύνης, Πέμπτη 16 Ἰουνίου 2022 7:30 μ.μ.

Βόλος συνάντηση, Πέμπτη 16 Ἰουνίου 2022 7:30 μ.μ. Τὁ Δίκτυο Ἑλληνισμοῦ καί ὁ καθηγητής τοῦ Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Γεώργιος Παῦλος σᾶς...

Πολιτειολογία

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠ.Ε.Σ. 27 Μαρτίου 2022 Λάρισα

Γ Υπερκομματικό Παγκόσμιο  Ελληνικό Συμβούλιο «ΥΠ.Π.Ε.Σ.» ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η Συντονιστική Επιτροπή για τη συγκρότηση του ΥΠ.Π.Ε.Σ....

Ὑπερκομματικό Παγκόσμιο Ἐθνικό Συμβούλιο ΥΠ.Ε.Σ.

Γιά τήν ἐπανίδρυση τῆς Ρωμανίας καί τῆς Ἑλληνικῆς Δημοκρατίας Εισαγωγή Τό σύγχρονο πρόβλημα τοῦ ἀνθρώπου, τῆς Ἑλλάδας καί τοῦ κόσμου, εἶναι...

Πανδημία

Δημόσια συζήτηση ἐφ ὅλης τῆς ὕλης γιά τό μέλλον τῆς Ἑλλάδος καί τῶν Ἑλλήνων μέ πολλούς καλεσμένους ἐπιστήμονες καί ἄλλους. Κυριακή 3 Ἰουλίου 2022 10:30 μ.μ.

  Δημόσια συζήτηση ἐφ ὅλης τῆς ὕλης γιά τό μέλλον τῆς Ἑλλάδος καί τῶν Ἑλλήνων μέ πολλούς καλεσμένουςἘπιστήμονες καί ἄλλους. Κυριακή  3 Ἰουλίου 2022...

1η Σύγκλιση Κεντρικοῦ Ἐθνικοῦ Συμβουλίου. Παρασκευή 1 Ἰουλίου 2022 10:30 μ.μ.

1η Σύγκλιση Κεντρικοῦ Ἐθνικοῦ Συμβουλίου. Παρασκευή   1 Ἰουλίου 2022  10:30 μ.μ.  Θά λάβει χώρα κλειστή συνάντηση ἐκπροσώπων μελῶν τῶν τοπικῶν...

Ἔκτακτη ἐκπομπή στήριξης τοῦ Γιώργου Παύλου, Παρασκευή   24 Ἰουνίου 2022  10:30 μ.μ.

Παρασκευή   24 Ἰουνίου 2022  10:30 μ.μ. Ἔκτακτη ἐκπομπή στήριξης τοῦ Γιώργου Παύλου Ὁ Καθηγητής τοῦ Δ.Π.Θ. Γιῶργος Παῦλος διώκεται δικαστικά γιά τήν...

Ἐκτακτη ἐκπομπή: Οἱ ψηφιακές χειροπέδες θά ἐνεργοποιηθοῦν ἐκτός ἄν ἐμεῖς….. Πέμπτη 23 Ἰουνίου 2022 10:00 μ.μ.

  Ἐκτακτη ἐκπομπή: Οἱ ψηφιακές χειροπέδες θά ἐνεργοποιηθοῦν ἐκτός ἄν ἐμεῖς.....   Πέμπτη 23 Ἰουνίου 2022 10:00 μ.μ. Ἡ ψηφιακή φυλακή εἶναι ἤδη ἐδῶ....

Κατερίνη: Ἐπείγουσα συνάντηση, Τρίτη 21 Ἰουνίου 2022 7:30 μ.μ.

Κατερίνη: Ἐπείγουσα συνάντηση Τρίτη 21 Ἰουνίου 2022  7:30 μ.μ. Ἅγιος  Θεράπων ὁδός Μεραρχίας στό Παλιό Νοσοκομεῖο Κατερίνης Τό πρόβλημα τῆς Ἑλλάδος...

Κοζάνη: συνάντηση Τετάρτη 22 Ἰουνίου 2022 7:30 μ.μ. Ὑπερκομματική ἑνότητα τῶν Ἑλλήνων, Γεωπολιτική τῆς Ρωμανίας καί Πολιτειολογία τῆς Ρωμηοσύνης

Κοζάνη: συνάντηση Τετάρτη 22 Ἰουνίου 2022 7:30 μ.μ. Ἐπείγουσα συνάντηση γιά τήν δημιουργία Τοπικῶν Ἐθνικῶν Συμβουλίων σέ ὅλες τίς πόλεις τῆς Δυτικῆς...

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 18 Ἰουνίου 2022 7:30 μ.μ. Ὑπερκομματική ἑνότητα τῶν Ἑλλήνων, Γεωπολιτική τῆς Ρωμανίας καί Πολιτειολογία τῆς Ρωμηοσύνης

Θεσσαλονίκη , Σάββατο 18 Ἰουνίου 2022 7:30 μ.μ. Τὁ Δίκτυο Ἑλληνισμοῦ καί ὁ καθηγητής τοῦ Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Γεώργιος Παῦλος σᾶς...

Ζωντανή μετάδοση. Συνάντηση Λάρισσα θέμα: Ἄν οἱ Ἕλληνες δέν ἑνωθοῦν σήμερα Ἡ Ἑλλάδα κινδυνεύει αὔριο νά μήν ὑφίσταται ὡς χώρα Ἑλληνική καί Ὀρθόδοξη. Λάρισσα Κυριακή 19 Ἰουνίου 2022 6:00 μ.μ.

Ζωντανή μετάδοση. Λάρισσα Κυριακή 19 Ἰουνίου 2022  6:00 μ.μ. Συνάντηση συζήτηση στό  ἀγρόκτημα Εὐκαρπία μέ θέμα Ἄν οἱ Ἕλληνες δέν ἑνωθοῦν σήμερα. Ἡ...

Βόλος συνάντηση, Γεωπολιτική τῆς Ρωμανίας καί Πολιτειολογία τῆς Ρωμηοσύνης, Πέμπτη 16 Ἰουνίου 2022 7:30 μ.μ.

Βόλος συνάντηση, Πέμπτη 16 Ἰουνίου 2022 7:30 μ.μ. Τὁ Δίκτυο Ἑλληνισμοῦ καί ὁ καθηγητής τοῦ Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Γεώργιος Παῦλος σᾶς...

5 Comments

 1. Γεώργιος Σπίθας

  Συμφωνώ και στο παραπάνω και σε ό,τι αναγνώστηκε στην Δεύτερη διαδικτυακή συνάντηση του Δικτύου Ελληνισμού περί δημιουργίας του ΥΠ.Ε.Σ. στις 30-01-2022. Ευχαριστώ.

  Reply
 2. Μαριος

  Συμφωνω

  Reply
 3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ

  Reply
 4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΕΒΑΝΙΔΗΣ

  Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω

  Reply

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Τελευταία Άρθρα