Η χθεσινή εκπομπή (1/6/2021) έγινε αιτία για να δεχτούμε τρίτη (και τελική) ποινή από το YouTube, με αποτέλεσμα να κλείσει και να διαγράψει το κανάλι και τις συζητήσεις μας από την πλατφόρμα του. Ο λόγος – η αναφορά στη λέξη “εμβόλιο”. Η ελευθερία του λόγου έχει πάψει να υφίσταται τον τελευταίο καιρό στα μεγάλα μέσα κοινωνικής προβολής και δικτύωσης και πλέον γίνονται βήματα προς τα πίσω.
Όλοι εμείς όμως, κοιτάζοντας μπροστά, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας σε δεύτερο κανάλι – Δίκτυο Ελληνισμού 2. Ετοιμάζουμε και το Δίκτυο Ελληνισμού 3 για παν ενδεχόμενο.
Όσοι θέλετε να ενημερώνεστε για τις επόμενες συζητήσεις μας, ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για τα κανάλια 2 & 3, κάντε εγγραφή (subscribe). Για να έχετε ειδοποιήσεις για κάθε μας live πατήστε το καμπανάκι και διαλέξτε ‘Όλα’ (all).
Επιπλέον, θα γίνει μια προσπάθεια να μεταφερθεί όλο το αρχείο των προηγούμενων εκπομπών μας σε νέα πλατφόρμα για την οποία θα ενημερώσουμε το επόμενο διάστημα.
Αυτά είναι εμπόδια που προσπαθούν να σταματήσουν μια νόμιμη και έντιμη δράση ένωσης που στηρίζεται στο Ελληνικό και Ορθόδοξο φαινόμενο. Γι’αυτό και το να σταματήσουμε να μιλάμε και να αλληλο-ενημερωνόμαστε, επιστημονικά αλλά και φιλικά δεν είναι για εμάς επιλογή. Το δίκαιο, το νόμιμο και το ορθό είναι στο χέρι όλων μας να επικρατήσει.

ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ YOUTUBE 2

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 3 (προσεχωσ)