Δελτίο τύπου ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ. για την έξωση της Ιωάννας Κολοβού

Νοέ 23, 2022 | Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου

Δελτίο τύπου ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

 Το Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης(ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ. ) αποδοκιμάζει και καταδικάζει τα απάνθρωπα και απαράδεκτα συμβάντα που έλαβαν χώρα χθες, Δευτέρα 21/11/2022, στην κατοικία της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού κατά τη διαδικασία της βάναυσης έξωσής της μετά από τοκογλυφικό πλειστηριασμό της ιδιοκτησίας της.

Δεν είναι μόνο ο καθαρά μεσαιωνικός τρόπος εκτέλεσης μιας έξωσης μετά από ύπουλο ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής των Ελλήνων για την απάνθρωπη συμπεριφορά που τους επιφυλάσσει το καθεστώς, στηρίζοντας τις τοκογλυφικές πρακτικές των τραπεζών που κλιμακώθηκαν κυρίως από το 2005 μέχρι σήμερα, οι οποίες έχουν κριθεί ως απαράδεκτες ακόμη και από την Τράπεζα της Ελλάδος ως εποπτεύουσα αρχή με έκθεση που δημοσιεύτηκε το  2009 αλλά και με μεταγενέστερες εκθέσεις των διοικητών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας(με τελευταία την από 14.11.2020 Έκθεση Χριστόφορου Πισσαρίδη), οι οποίες βεβαίωσαν ότι η δημοσιονομική εκτροπή της Ελλάδος, που εξαθλίωσε τους πολίτες και  τους οδήγησε  σε  καθεστώς πλήρους αδυναμίας πληρωμής, οφείλεται στις απατηλές πρακτικές που εφάρμοσαν οι συστημικές τράπεζες επί σειρά ετών βάσει προδιαγεγραμμένου ερεβώδους σχεδίου αρπαγής των ιδιοκτησιών.

 


Το Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης και το Δίκτυο Ελληνισμού συμπαρίστανται σε κάθε δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας που χαρακτηρίζεται ως δανειολήπτης και είναι ακραιφνές θύμα της θηριώδους τοκογλυφίας, που αδυνατεί να πληρώσει το φερόμενο ως χρέος, μετά τη στέρηση σχεδόν του συνόλου των εισοδημάτων του και απειλείται από τις τοκογλυφικές εταιρείες διαχείρισης – αρπαγής των ιδιοκτησιών όπως της εισπρακτικής επιχείρησης του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Πάτση (που εντάσσεται στις εταιρείες – δημίους κατά των πολιτών).

Η Ελδδιες και το Δίκτυο Ελληνισμού θα συντονίσουν με αδιάσειστα στοιχεία, μέσω της νομικής ομάδας που διαθέτουν, στοχευμένες ομαδικές νομικές ενέργειες και αγωγές αποζημίωσης κατά των συστημικών τραπεζών, οι οποίες αγωγές θα αποτελέσουν μεγάλο όπλο για τον μεμονωμένο αγώνα κάθε συμπολίτη μας όταν αντιμετωπίζει τις τράπεζες και τις κακουργίες τους.

Πολεμάμε το σάπιο κατεστημένο που εμφανίζεται σαν γίγαντας εξ αιτίας της ασυγχώρητης διαπλοκής. Δε φοβόμαστε τους τοκογλύφους και τους συνεργούς τους. Προτάσσουμε την ενημέρωση και την ομαδική δράση και μέσα σε αυτό το πλαίσιο οργανώνουμε προσεχώς συγκεκριμένες ενημερωτικές εκπομπές επί του θέματος με στόχο την απαλλαγή από τον κλοιό των κακοποιών.

 Το Διοικητικό συμβούλιο

Ανακοινώσεις

0 Comments

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Άρθρα