Τρίτη  15 Ιουνίου 2021   10:00 μ.μ.

 

Εκπαίδευση Εθελοντών

Οργάνωση Γραμματείας

Ακολουθούν σύνδεσμοι

______________________________________

 

 

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021  

 

Ἐπείγουσα Ἐνημέρωση

 

 

Αδέρφια, Φίλοι και φίλες,

Πρώτα από όλα θελουμε να σας συγχαρούμε διότι εμπιστευθήκατε το Δικτυο Ελληνισμού και υπογράψατε υπεύθυνα στην πλατφόρμα του ΔΕ συλλογής υπογραφών για τι υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις.

Ήδη έχετε υπογράψει πάνω από 50 χιλιάδες άνθρωποι. Πραγματικά είστε άξιοι συγχαρητηρίων.

Μολονότι η γραμματεία του ΔΕ δεν προλαβαίνει να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες επικοινωνίας μαζί σας, έναν προς έναν θέλουμε να σας ενημερώσουμε για το που βρισκόμαστε σήμερα και να σας ανακοινώσουμε κρίσιμα θέματα.

Πριν από όλα σας προτρέπουμε να εγγραφείτε στο κανάλι ανακοινώσεων στο ΥouΤube του ΔΕ.

https://www.youtube.com/channel/UCgaKKswUWaj6XMOfHU0zZAg

Επειδή μας έκλεισαν τα προηγούμενα κανάλια, από το κανάλι αυτό θα μπορούμε να έχουμε διαρκή επικοινωνία μαζί σας και να σας δίδουμε απαραίτητες οδηγίες για τον αγώνα που επιχειρούμε όλον αυτό τον καιρό.

1. Διακεκριμένοι δικηγόροι έχουν αναλάβει και εκπονούν ένα συνολικό στρατηγικό σχέδιο νομικής προστασίας του Συντάγματος και των πολιτών που δεν αποδέχονται τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις.

2. Σύντομα εντός του Ιουνίου θα κατατεθούν δεκάδες προσφυγών και,ασφαλιστικών μέτρων για όλα τα υποχρεωτικά ιατρικά μέτρα.

3. Παράλληλα θα ασκηθούν αγωγές και πράξεις αναστολών των υποχρεωτικών ιατρικών μέτρων αλλά και των μέτρων του πτωχευτικού νόμου.

4. Ομοίως θα ασκηθούν αγωγές και λοιπές νομικές πράξεις κατά περίπτωση και κατά τόπους και σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης, που εφαρμόζει τα μετά αυτά. Ακόμη και προς τα πολιτικά πρόσωπα σχεδιάζονται νομικές πράξεις, όπως εξώδικα κλπ.

5. Επιχειρείται επίσης και σχεδιάζεται συνεργασία με άλλες αντίστοιχες ομάδες σε λοιπές ευρωπαϊκές χώρες.

6. Θα λάβετε άμεση ενημέρωση στην ιστοσελίδα του ΔΕ για το άνοιγμα λογαριασμών όπου θα μπορείτε όσοι θέλετε να καταθέτετε την συνδρομή του αρωγούς μέλους της ΕΛΔΔΙΕΣ προκειμένου να καλύπτονται όλες οι απαραίτητες δαπάνες.

7. Θα ενημερωθείτε σύντομα για την δημιουργία ΔΣ αρωγών μελών που θα συνεργάζεται με το ΔΣ των ιδρυτικών μελών της ΕΛΔΔΙΕΣ.
8. Επειδή διαρκώς μας κλείνουν το κανάλι στο you tube σας παρακαλούμε να κάνετε όλοι εγραφή στο κανάλι ανακοινώσεων προκειμένου από εκεί να έχουμε διαρκώς δυνατότητα επικοινωνίας. Επίσης, να γνωρίζετε πως όταν κλείνει το ένα κανάλι θα ανοίγουμε αμέσως το επόμενο με αύξοντα αριθμό. Τώρα έχουμε ανοίξει από,χθες το νέο κανάλι Δικτυο Ελληνισμού 3.
9. Σας παρακαλούμε προσκαλέσετε τους φίλους σας να υπογράψουν.

 

Με 500 χιλιάδες υπογραφές συνειδητών πολιτών μπορούν να αλλάξουν πολλά.

Σας παρακαλούμε να εγγραφείτε όλοι στο νέο κανάλι Δικτυο Ελληνισμού 3.

https://www.youtube.com/channel/UCNlugwURZVAahn0DKtimCOg

 

Εκ της ομάδας συντονισμού

 

_______________________

 

Γ. Σύνδεση μέσω Ζοοm

Γιά σύνδεση μέσω Zoom, πιέστε τoν παρακάτω σύνδεσμο

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ZOOM