Συλλογή υπογραφών

Για υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις

87118 άνθρωποι έχουν υπογράψει

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ | Είμαστε μάρτυρες του πλέον εφιαλτικού και απεχθούς υποχρεωτικού ιατρικού πειράματος επί των ανθρώπων....

Είμαστε μάρτυρες του πλέον εφιαλτικού και απεχθούς υποχρεωτικού ιατρικού πειράματος επί των ανθρώπων. Μας λένε ότι τα εμβόλια δεν είναι υποχρεωτικά αλλά αν δεν τα κάνουμε χάνουμε τις εργασίες μας, δεν μπορούμε να σπουδάζουμε, απαγορεύεται να εισερχόμαστε σε καταστήματα και σε δημόσιους χώρους. Επιβάλλεται πρωτόγνωρος γενικός αποκλεισμός μας από κάθε κοινωνική, επαγγελματική και ελεύθερη εκδήλωση, με την προσβολή κάθε έννοια λογικής και με την πλήρη κατάργηση της προσωπικής ελευθερίας και της αξιοπρέπειάς μας. 

Η αμερόληπτη επιστήμη δια στόματος καταξιωμένων διεθνούς κύρους και αναγνώρισης επιστημόνων μας πληροφορεί ότι τα πειραματικά εμβόλια κατά του Covid-19 είναι θανατηφόρα και προκαλούν θρομβώσεις. Προξενούν άλλες σοβαρές παρενέργειες και συχνά θανάτους που ελάχιστοι καταγράφονται και αποκρύπτονται.

Το πλέον απάνθρωπο από τα μέτρα είναι ότι ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί, οι σύμβουλοί του, άλλοι κομματικοί λειτουργοί και τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης μάς πιέζουν με αχαλίνωτη, καθημερινή, καταιγιστική προπαγάνδα και μάς εξαναγκάζουν να εμβολιαζόμαστε ενώ ταυτόχρονα ουδείς παίρνει την ευθύνη για τους θανάτους, τις νοσήσεις και τις αναπηρίες, προσωρινές ή μόνιμες, που προέρχονται από τους πειραματικούς εμβολιασμούς. Ούτε επίσης οι κατασκευάστριες εταιρείες αναλαμβάνουν οποιαδήποτε ευθύνη. Συνεπώς εφαρμόζεται ένα απάνθρωπο, άδικο, αντισυνταγματικό και ανθρωποκτόνο κυβερνητικό μέτρο που πρέπει άμεσα να καταργηθεί. Στην ουσία συντελείται ένα ιατρογενές έγκλημα με την εκμετάλλευση της έλλειψης συντονισμού και της αδράνειας του λαού.

Για τους λόγους αυτούς συντάσσομαι, υποστηρίζω και προσυπογράφω υπέρ του νόμιμου αγώνα των εργαζομένων στις υγειονομικές δομές της Χώρας (γιατρών, νοσηλευτών, παρασκευαστών, τραυματιοφορέων και όλων των ιατρικών ειδικοτήτων). Επίσης συντάσσομαι, υποστηρίζω και προσυπογράφω υπέρ του αγώνα κάθε επαγγελματικής και κοινωνικής ομάδας, γονέων μαθητών ιερέων στρατιωτικών εκπαιδευτικών και όσων άλλων που θα κληθεί από την κυβέρνηση και τα όργανά της στη δημόσια διοίκηση καθώς και στον ιδιωτικό τομέα να προβεί σε υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις (χρήση μάσκας, διαγνωστικές εξετάσεις και εμβολιασμούς) χωρίς τη ρητή συγκατάθεση των εργαζομένων. Επί πλέον, δέχομαι να συμπράξω στη σύνταξη διαμαρτυριών, αναφορών, δικογράφων και ενδίκων μέσων εν γένει για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών των εκβιαζόμενων πολιτών.

Εξουσιοδοτώ και παρέχω τη συγκατάθεσή μου στη μη κερδοσκοπική εταιρεία ΕΛΔΔΙΕΣ να συνταχθεί νόμιμη ή και συμβολαιογραφική πράξη που να πιστοποιεί τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή μου στον αγώνα εναντίον της επιβολής εξαναγκασμένων ιατρικών πράξεων και των πειραματικών εμβολιασμών σε εμένα και στους συμπατριώτες μου.

Κείμενο Υπογραφών

Συλλογή Υπογραφών Αντίστασης σε υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, τεστ, εμβόλια σε νοσοκομεία σε σχολεία και λοιπούς χώρους εκπαίδευσης και εργασίας.
Ευχαριστούμε όλους όσους έχουν συμβάλει μέχρι σήμερα να συλλεχθούν δεκάδες χιλιάδες υπογραφών. Οι υπογραφές αυτές πέραν των υποχρεωτικών και δολοφονικών ιατρικών πράξεων θα αξιοποιηθούν και για τον πτωχευτικό νόμο που έχει δρομολογηθεί για να πτωχοποιηθουν όλοι οι Έλληνες.

Αγαπητοί φίλοι ζούμε κάτω από ένα δολοφονικό εγκληματικό και δικτατορικό καθεστώς. Επιβάλλει στα δικαστήρια της χώρας να παίρνουν διαρκώς αποφάσεις περί υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων. Οι πράξεις αυτές είναι δολοφονικές σαφώς και εναντίον του λαού.
Είναι Αντισυνταγματικές και άκρως παράνομες. Αντίθετες από το ελληνικό Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο.
Όπως αποφαίνονται ιατροί και άλλοι επιστήμονες στον ελληνικό και στον διεθνή χώρο. Τα τεστ και τα υποχρεωτικά εμβόλια πέραν του ότι προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι δολοφονικά για το ανθρώπινο σώμα. Οδηγούν σε πληθώρα παρενεργειών μεταλλάξεων, καρκίνων και θανάτων. Δεν έχουν δοκιμαστεί κλινικά και δεν έχουν επίσημη άδεια από επισήμους επιστημονικούς και κρατικούς οργανισμούς. Προφανώς ζούμε τον εφιάλτη ενός νέου είδους πολέμου που θα αφανίσει την ανθρωπότητα και τον πολιτισμό αν δεν αντισταθούμε με κάθε τρόπο.
Σας προσκαλούμε όλους να συμβάλλετε σε συλλογή υπογραφών και στοιχείων που θα και αποστείλετε προκειμένου η νομική ομάδα να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα και άλλες νομικές ενέργειες σε ελληνικά δικαστήρια αλλά και σε ευρωπαϊκά.
Χρειαζόμαστε χιλιάδες υπογραφών για να δημιουργήσουμε ένα ελληνικό και ακολούθως ένα ευρωπαϊκό μέτωπο αντίστασης με κάθε νόμιμο και ειρηνικό μέσο.
Αν δεν δράσουμε σήμερα αύριο θα είναι πολύ αργά για εμάς και τα παιδιά μας.
Ιδίως οι υποχρεωτικές πράξεις στα παιδιά θα σημάνουν αφανισμό των παιδιών και των νέων. Συντελείται κανονική γενοκτονία.
Παρακαλούμε όλους όσους κατανοούν τα σημεία των καιρών να δράσουν άμεσα και να συλλέξουν τώρα χιλιάδες ή και εκατομμύρια υπογραφών.
Επισυνάπτεται σχετική φόρμα συλλογής στοιχείων για να προχωρήσουμε σε μαζικές νομικές πράξεις ασφαλιστικών μέτρων και άλλων ενεργειών σε ελληνικά και διεθνή δικαστήρια.

Βάλτε την υπογραφή σας

Γίνετε αρωγό μέλος στην ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ