Τραπεζικός Λογαριασμός ΕΛΔΔΙΕΣ

Ιούν 16, 2021 | Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας “Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης, Ελευθερίας και Στήριξης (ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ)

Ενημερώνουμε όλους τους φίλους που θέλουν να ενισχύσουν τον εθνικό αγώνα της ΕΛΔΔΙΕΣ, ότι έχουν ανοιχθεί τραπεζικοί λογαριασμοί στις εξής τράπεζες:

Eurobank.

IBAN: GR70 0260 2520 0001 3020 1035 142

SWIFT BIC: ERBKGRAA

____

Πειραιῶς

IBAN: GR83 0171 2150 0062 1516 0816 706

SWIFT BIC:PIRBGRAA

 

Δικαιούχος: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

 

Στόχος μας είναι να στηρίξουμε κάθε Έλληνα πολίτη που αντιστέκεται στα μέτρα της υποχρεωτικότητας.
Η ΕΛΔΔΙΕΣ πέραν της κάλυψης των δαπανών για τον εξατομικευμένο και μαζικό νομικό αγώνα εναντίον της υποχρεωτικότητας, σκοπεύει να δράσει και σε πολλές άλλες κατευθύνσεις όπως αναφέρονται στο ιδρυτικό καταστατικό της. Μερικές από αυτές είναι η στήριξη απέναντι στον πτωχευτικό νόμο, η ανθρωπιστική στήριξη των Ελλήνων, η στήριξη της δημογραφίας, της επιχειρηματικότητας, της παιδείας, κ.ο.κ.

Ανακοινώσεις

4 Comments

 1. Γεώργιος

  Πάμε για οριστική κατάργηση των μετρητών,δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, πρέπει να κάνουμε κάτι, περιμένω από το Δίκτυο Ελληνισμού κάποια ιδιαίτερη κίνηση-αντίδραση.

  Reply
 2. ΒΑΪΤΣΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

  Καλημέρα σας.
  Για όσους θέλουν να κάνουν μια δωρεά/συνδρομή και δεν έχουν λογαριασμό Εurobank ή τράπεζα Πειραιώς, χρεώνονται ένα χαράτσι 3-4 ευρώ από την τράπεζα για την μεταφορά του οποιοδήποτε ποσού μέσω web-banking. Κρίμα τα λεφτά αυτά να μην πηγαίνουν στον ΕΛΔΔΙΕΣ και να τα παίρνουν οι τράπεζες.
  Η δημιουργία ενός λογαριασμού paypal που θα φαίνεται στην σελίδα δωρεές/συνδρομές είναι μια πολύ καλή λύση όπως και το άνοιγμα λογαριασμών σε περισσότερες τράπεζες.

  Ευχαριστώ πολύ.

  Reply
  • Γεώργιος

   Έχετε δίκαιο κύριε Βαϊτση, δυστυχώς έτσι είναι,θα ήταν καλύτερο να δίνουμε χρήματα με φυσική παρουσία, γιατί έτσι συμβάλλουμε και στην μη κατάργηση των μετρητών,η οποία είναι στα σχέδια των κυβερνώντων.

   Reply
   • Αντριάνα

    Ναι, κ εγώ προσπάθησα αλλά δυσκολεύομαι. Ανοίξτε εαν γίνεται ενα PayPal.

    Reply

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Άρθρα